Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka harrego potera

--------------zodiakalni faceci ----------------------

Polecane posty

Gość kochanka harrego potera

jacy sa waszym zdaniem, czekam na krórtka charkterystyke. Na pewno kazdy mam jakieś doswiadczenie Baran Byk Bliźnięta Rak Lew Panna Waga Skorpion Strzelec Koziorożec Wodnik Ryby

Gość kasandra30
panny lubią porządek ale same(sami) nie lubią sprzątać lwy to egocentrycy bliźniak dwulicowy

Gość lllhh
byk jest prawdziwym ogierem w lozku

Gość bitkref
Lew to filozof, ale oddany rodzinie, bliznak oszukuje i ma pare na boku, zapewnia ze kocha a po jakims czasie pisze do ciebie laska ze wlasnie jest z nim wciazy, jak narazie z wodnikiem jestem jak najbardziejszczesliwa a ja jestem ryba :P

Gość sexy gemini
kasandra30- nie prawda :-O

Gość kasandra30
wodnik spokojny i ułożony:)

Gość lllhh
raki sa spokojne i ulozone

KOZIOROZEC ma swoje zasady ktorych sie trzyma. Ciezki do poderwnia. Nie lubi duzo mowic. Nie lubi zwierzen. Czasem moze wydawac sie wredny pzez swoj ciety jezyk. Ogolnie uwazam ze to najtrudniejsy znak.

Gość kasandra30
wiem takie mam akurat doswiadczenia ale z przymrużeniem oka to traktujcie znak o niczym nie świadczy tak naprawde

ja jestem z bykiem szczery opiekunczy nerwowy łatwo sie poddaje uparty a czy w łozku taki ogier..?no nie wiem...

Gość kasandra30
KOZIOROZEC ma swoje zasady ktorych sie trzyma. Ciezki do poderwnia. Nie lubi duzo mowic. Nie lubi zwierzen. Czasem moze wydawac sie wredny pzez swoj ciety jezyk. Ogolnie uwazam ze to najtrudniejsy znak. heh ja znam takiego LWA :) taki jest mój mąż lew własnie

Gość bylam z koziorozcem
koziorozec - uparty chyba gorzej niz osiol,pokazuje swoje różki nieraz..... opiekunczy, czuly, pomocny, pelen kultury, potrafi odnalezc sie w kazdym towarzystwie, pelen humoru :), mistrz minety :P i daje mnostwo orgazmow :))))... wprost ideal - oczywiscie bez tej upartosci

Gość kasandra30
widzicie zdania są podzielone ZNAK O NICZYM NIE ŚWIADCZY, czasem sie pokrywają jakies typowe cechy dla danego znaku ale tez nie zawsze, kazdy człowiek jest odrębnym charakterem

HEH Ja mam ksiazke o powiazaniu znakow PANOW ze znakami PAN. Np mezczyzna rak, kobieta koziorozec =? Zaraz cos Wam przeoisze.

Gość do monique
mowa tu oczywiscie o FACETACH.... aaahmm zapomnialam ty nim jestes

Gość bylam z koziorozcem
wiec koziorozec idealnie współgra z Rybami :)

koziorozec z rybami?moja mama ryby ojciec koziorozec...rozwiedli sie...20 lat klotni...

Gość rafifaffi
lew to burak i gbur ale suoooooooodki :) woli domatorstwo gdy jesteśmy razem, ale gdy wyjeżdżam szaleje na imprezach, świetny organizator, dobry w inicjatywach oddolnych [przyklady na http://www.naspolke.pl] panna - uparty, wszystko wie lepiej, nie odpuści, poddaje się tylko na TEN pobłażliwy ton

Gość bukiecik18
chcialabym aby ktos przetlumaczyl mi list na jezyk francuski.tak aby wszystko bylo zrozumiale oto tresc: "Czesc Inez! Piszę, ponieważ obiecałam odezwać się do Cibie po powrocie z wakacji. Oczywiscie nie moge nie napisac jak bylo! Zatem jak wiesz wyjechałam na pierwsze wakacje dalekie wakacje z moim chłopakiem Mikołajem. Wyjechaliśmy aż do Korsyki. Jak wiesz jest to wyspa położona nad Morzem Śródziemnym i należy do Francji.Do mista Corte ,największego w Korsyce dotarliśmy samolotem.Sam lot był fascynujący.Jednak to co czekało na mnie na tej przecudnej wyspie,niczym nie mozna zastapic. Korsyka jest piekna, wszystkie widoki gór i morza są fantastyczne.Najbardziej podobało mi się muzeum Bonapartych i dom Napoleona w mieście Bonifacio. Mikołaj nie był zainteresowany domem Bonapartych.Podobał mu się wyścig na Monte Ciento organizowany co rok. Co mi się nie podobało?Chyba tylko to że trwało to tak krótko...A co u Ciebie?pozdrawiam Ewa"

Gość bylam z koziorozcem
koziorozec tez pracowity, bardzo odpowiedzialny...i szalony bardzo bardzo , miodzio :D

mezczyzna BARAN+ kobieta BYK Pan baran znosi znosi wszystkie wybryki kaprysnej Pani byk. wg mojej ksiazki

Gość kasandra30
nie wierzcie w horoskopy, to bzdety :P

Gość bukiecik18
moze mi kytos pomoc??????????????????????

Gość bylam z koziorozcem
no widzicie, kazdy jest indywidualny...my pasowalismy do siebie jak ulal :).....troszke koleje zyciowe sie poprzecieraly i dlatego nie jestesmy razem, ale wspominam z tesknota zwiazek :) nie klotliwy, ale ma swoje zdanie

Mezczyzna KOZIOROZEC+ kobieta RYBY harmonia we wspolzyciu jest ujemnaPani ryba wymaga by codziennie okazywac jej cieplo. Wymaga- ale sama nie potrafi tego okazac tak jek jej partner.