Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka harrego potera

--------------zodiakalni faceci ----------------------

Polecane posty

mezczyzna STRZELEC+ kobieta WODNIK To najlepszy ze zwiazkow strzelca. Harmonijnsc w tym zwiazku jest ceniona bardzo wysoko. Jest to para podroznikow, naukowcow, literatow artystow. Zdaje gzamin w kazdej sytuacji spolecznej.

mezczyzna BYK + kobieta WODNIK Jest to bardzo trudny zwiazek. Brak harmonii. Pani wodnik ucieka w swiat, nie lubi byc w domu,on zas potrzebuje prawdziwej pani domu. Pani wodnik chce prowadzic aktywne zycie towarzyskie. To nie miesci sie w glowie zazdrosnemu bykowi.. Zwaizek ten ma szanse przetrwac tylko wtedy gdy oboje naucza sie tolerancji. Mezczyzna byk rzadko sie zakochuje ,a jezeli juz to organizuje swojej wybrance zycie pod kazdym wzgladem. Mezczyzna ten jest bardzo zazrosny. Nawet w seksie przejawia zazdrosc i zaborczosc.

no troche sie zgadza...tolerancja...musimy sie wlasnie jej nauczyc...

Gość PANNA I JESZCZE RAZ PANNA
Baran ma b.trudny charakter. Uparty jak osiol, nerwowy, zazdrosny. Bardzo niezdecydowany, przez co sciaga na siebie same problemy. Oprocz tego, straszny babiarz, uwielbiajacy zdradzac swoja partnerke. A zalety, hmm..............nic mi do glowy nie przychodzi :)

Gość Zodiaczka
A pan baran i pani strzelec to juz zupełna porażka :(:(. Oboje starsznie uparci. Oboje lubią zabawy, zdrady, zwalanie winy na druga osobe :(:(. Ach, MASAKRA :(

Gość mój to BARAN a ja to PANNA
i tworzymy naprawde udany związek. Wg. horoskopu to nie powinniśmy sie za bardzo zbliżać do siebie ale w realu jest zupełnie odwrotnie :)

mezczyzna BARAN + kobieta STRZELEC. Wbrew tradycyjnym opiniom jest to najpomyslniejszy zwiazek,pomimo podobnego temperamentu,a moze wlasnie skutkiem tego? Baran wymaga calkowtego oddania sie Pani strzelec a to zagraza jej wolnosci osobistej. Zbyt duza bezposredniosc Barana oraz krzykliwie okazywana dominacja uswiadamia ponadto jej wlasne slabosci, a Pani strzelec bardzo tego nie lubi. - wg mojej ksiazki.

Gość czeko czekoladaaaa
ciasteczko skad ty beirzesz te wrózby ?

Gość no wlasnie real jest najwaznie
jszy a nie jakies tam wydmuchane z palca ciasteczko twoje bzdety !!!

Gość wymysla

Gość a czemu wyciszenie scian i rur
ciasteczko, a pan skorpion i pani panna?