Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwież w siebie

A Ty jak poznałeś dziewczynę ?

Polecane posty

Gość Uwież w siebie

Ostatnio troche czytam na temat tego jak pozać dziewczynę (ponieważ sam mam z tym problem). Z tego co przeczytałem to wyszstkie wypowiedzi ograniczają się do utartych sloganów typu "zrób dobre wrażenie" , "badz dowcipny" itp . Wszystko się zgadza lecz to niestety tylko sama teoria. Wpadłem na pomysł , że zrobie właśnie tutaj nowy temat , w którym porosiłbym zarówno mężczyzn jak i dziewczęta o zapisanie tego w jakich okolicznośćiach poznały swojego chlopaka/dziewczynę i jak w Waszym wypadku wyglądał ten "pierwszy krok". Myśle że przy odrobinie dobrej woli z Waszej strony , powstanie tu kilkadziesiąt histori , które być może pomogą innym ludziom a może i mnie samemu. Serdecznie pozdrawiam i zaczęcam do opowiedzienia swojej histori.

Gość ilke one sie pieką na grilu
ja poznałem w wc jak przez przypadek pijana weszła do meskiego wc, zaraz zagadałem i przelciałem w kabinie.Jestesmy do dizś:)

Gość Asiulkaaa..
u mnie było śmiesznie, byłam pijana w trzy d... i zachciało mi się rzygać. I z pośpiechu pomyliłam toalety, wpadłam do męskiej i nie zważając na to że ktoś sika, włożyłam głowę w kibel i rzygałam. Facet potem mi mówił, że nie mógł przestać jak już zaczął, ale zamówił mi taksówkę do domu. Koleżanka mi pokazała później w szkole który to, podeszłam, przeprosiłam, pośmialiśmy się i tak jakoś się spyknęliśmy i już tak ponad pół roku będzie :)

Gość gfgfgfgty
ja z moim bylym poznalismy sie tak, ze pijana podeszlam do niego i zaprosilam na domowke ktora byla u mnie w domu

Gość izabell13000
poznalam swojego u weterynarza on leczyl mojego kotka

Gość a ja poznałam
na szkoleniu, w łazience :p, zapytał czy mam zasięg w telefonie :P spotykaliśmy się tylko, nie jesteśmy razem :p

Gość a ja poznałam
my na trzeźwo :classic_cool:

Gość szklanka wody dla urody
upuje :p

Gość zenkil
To smutne że ludzie poznają się w takich okolicznościach

Gość wielka malinA
Ja też na trzeźwo :-D. Poznaliśmy sie na lotnisku, jak wylądowałam w zupełnie obcym mi państwie. Zapytał czy ma mnie gdzieś ppodwies. W załamce, zgodziłam sie i tak juz jesteśmy razem 2 lata :D

Gość wawelski
pierdnąłem przy niej a potem ją zagadałem

Gość inesseczkaAAA
A my na przystanku ze wspólnymi znajomymi. Później gdy wyjechał na wakacje przesłał mi super kartkę z fajnym tekstem (zdobył adres od znajomych) i jak wrócił z wyjazdu od tamtej pory jesteśmy nierozłączni już bardzo długo. :))

Gość henryk7553
Ja swoją kobietę poznałem na kochaj.pl gdzie dobrali nas w parę naprawdę dobrze, sam byłem w szoku jak dobrze się dogadujemy po kilku miesiącach. Mają tam profesjonalny test dopasowania dzięki któremu jest to możliwe. Warto zajrzeć.

Gość gość
No tak, najpierw pijana patologia opisuje swoje znajomości zawarte w kiblu przy rzyganiu a na koniec spam-reklama. I tyle z ciekawego forum. Obrzygane prostactwo.