Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selfish_girl

Dieta Odchudzanie na Zawołanie -stosował ktoś ?

Polecane posty

Gość selfish_girl

Przeczytałam o niej dzisiaj w Internecie i mam zamiar zacząć od jutra,bo wygląda obiecująco-mało ograniczeń i szybkie efekty.Może ktoś też stosował tą dietę,jeśli tak to czy stracił kg w takim tempie jak podają w książce ? moja waga :ok 65 mój wzrost : 170cm Chciałabym schudnąć min 8,max 10 kg tutaj książka do ściągniecia http://rs649.rapidshare.com/files/222528419/Odchudzanie_na_zawolanie.zip i strona internetowa http://www.odchudzanienazawolanie.pl/index.php?utm_source=newsl&utm_medium=onz&utm_campaign=onz (zamnknijcie to okienko które wyskoczy i można sobie poczytać o dietce) Co o niej myślicie ?

Gość buy_birds_boy
IMO masz idealne wymiary, nie musisz sie odchudzac :) Jak zrzucisz 10kg to bedziesz wygladala nieapetycznie :(

Gość selfish_girl
to było do mnie ?? jeśli tak to-może rzeczywiście nie wygląda na dużo,ale kiedy ważyłam 56-57 kg miałam płaski brzuszek i szczupłe nogi a teraz cały ten tłuszcz odłożył się na brzuchu i udach :/ więc ciekawie to nie wygląda :D

Gość iuxninxe
nie widze tam zadnej ksiazki, tylko jakichs naciagaczy:D

Gość buy_birds_boy
e-tam, na pewno nie jest ... nieciekawie :) Zbyt duza wage przywiazujesz do takich drobnostek, przez co mozesz naprawde wdepnac w glebokie bagno. Jesli nie ma przesadnej nadwagi - to naprawde kilka kg nic nie znaczy.

Gość iuxninxe
przeczytalam to i nie jest to zadne odkrycie:)

Gość selfish_girl
wlasnie po to wkleilam link-zeby mozna bylo skorzystac za darmo,interesuje mnie głównie opinia tych którzy stosowali

Gość selfish_girl
rozumiem,ze lubicie dawac dobre rady,ale ja naprawde nie mam zamiaru ważyć 40 kg :D po prostu ociekający tłuszczem brzuch z pewnością nie wygląda apetycznie :)

Gość iuxninxe
wypisalam sobie wszystko o tej diecie, dolozylam do weglowodanow jeszcze truskawki (bo jest urodzaj) i od jutra zaczne. Tylko nie wiem co bede jadla na obiady, bo nie mam ochoty latac i szukac halibuta, co mozna zjesc na obiad,moze jakas zupa?

Gość iuxninxe
I jeszcze pare modyfikacji - do serka wiejskiego bede dodawala otreby, zarodki itp, a na kolacje bede jadla chudy twarog

Gość selfish_girl
iuxninxe-to zalezy czy wybrałaś wersję turbo czy zwykła.Ja wezmę tą podstawową raczej bo poza domem cieżko będzie jeść z 2 czy 3 posiłki..

Gość iuxninxe
z ciekawosci biore ta podstawowa na 9 dni, jak cos da, to zrobie sobie turbo:D

Gość jaroszada
Nie dałabym rady dostosować się do takiej diety, gdzie mam dokładnie napisane co mam jeść...KATORGA!!! Wolę dobierać produkty sama i liczyć kalorie.

Gość selfish_girl
a mi się podoba to,że nie ma limitu co do ilości,no i po 9 dniach diety mozna zrobic sobie 1 dzień 'grzechu ' :D bez przesady,można wytrzymać te kilka tygodni

Gość iuxninxe
tu nie jest napisane DOKLADNIE co masz jesc, poza tym ta dieta ma zdrowe wytyczne i sadze ze jesli sie ja nagnie do siebie ale zachowa rozsadek,to spokojnie sie schudnie

Gość koteczkaaaaaaaaa
ja zaczelam dzisiaj od kanapek z warzywami:)

Gość
Bardzo proszę czy wysłał by mi ktoś tę super dietę agnieszkasulka@poczta.fm PROSZEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lili19
Czesc! ja zaczęlam dzis 1 dzien diety turbo :) poki co podoba mi sie, jest duzo pozytywnych opinii, a poza tym wyglada na zdrowa jest duzo warzyw i owocow zobaczymy ps. przylacza sie ktos do mnie???

Gość lili19
juz 2 dzien i...nie wazylam sie ale czuje sie taka lekka :) na wage poki co nie staje bo to za szybko; stosuje turbo- jest duzo produktow do wyboru, a najbardziej smakuje mi sałatka z tuńczyka :D wczoraj zjadlam tylko 5 posilkow bo zabraklo mi czasu, a nie chcialam na noc jesc, 3majcie kciuki na pewno podziele sie efektami z wami :)

Kochane dziewczyny,jeżeli któraś z Was mogłaby przesłać mi ten plan ONZ na maila byłabym ogromnie wdzięczna. Link podany otwiera się,ale jest niestety po angielsku.Z góry dziękuję ;)

Gość MalaCzarna87
Siemka Laski! Ja jestem 5 dzien na turbo. Zgrzeszylam wczoraj ;p mianowicie zjadlam 2 kanapki z indykiem !! no nie wytrzymalam tak mi sie chleba chcialo ;/ ale nie przerywam diety, dalej bede juz bardziej konsekwentna i zobaczymy za 4 dni.. Dodam, ze mam zbedne kg po ciazy.. i jest ich az 8 !!!! :[[[[[[[[[[[[[[[[ jest ktos tez na 5 dniu? :D

hej wszystkim. jestem tutaj po raz 1 i sporo się naczytałam o tej diecie. czy któraś z was poratowalaby mnie przesyłając mi ją na emaila z góry zieki. email: moniaes86@wp.pl

Gość ginaoti
Jestem 4 dzień na diecie turbo . Mam 1,6 kg mniej i 28 kg do zrzucenia. Ale dieta mi się podoba, nie chodzę głodna.

Czy ja mogę prosić o dietke na meila agniemat@poczta.onet.pl z góry dziękuję!

Gość anetak1
ja również proszę o przesłanie diety na zawołanie, nie mogę jej nigdzie znaleźć, dziękuję Anetak1

witam jestem drugi dzień na diecie turbo, na razie jest mi troszkę ciężko się przestawić bo dla mnie posiłek nie jest zakończony jeśli nie zjem czegoś słodkiego, oj jak ja kocham słodyczki :)

Gość kilominus
wiosna :)