Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Looooook

Ciąża czy nie?

Polecane posty

Gość Looooook

hej dziewczyny. otóż uprawiałam z chłopakiem petting i on dotykał swojego członka a później wkładał mi palce do pochwy w ten sposób mógł przenieść wydzielinę z członka lub spermę.Miałam dni płodne, teraz powinnam dostać okres,spóźnia mi sie 3 dnijak myślicie czy to ciąża jest??

Gość ktooos
z tego to będziesz miała bliźniaki. NIE nie jesteś w ciąży

Gość Asterapin
jeśli plemniki dostały się do środka to jest możliwe... jak jeszcze miałaś dni płodne to już wogóle... ja niestety radziłabym zrobić test ciążowy...

test prawdę Ci powie..o ile nie za wcześnie zostanie zrobiony. istnieje takie prawdopodobienstwo, male ale jednak.

Gość ktooos
dajcie spokój. ja też miałam takie schizy, ale jeśli nie było wytrysku to pomyślmy racjonalnie - członek nie wszedł, płyn ejakulacyjny ma znikomą ilość plemników to jakie jest prawdopodobieństwo że na palcu przeniósł taką ilość plemników w ejakulacie (które są w większości w ogóle nie zdolne do zapłodnienia) żeby dotarł do komórki jajowej? prawdopodobieństwo 0.00000001%

Gość Asterapin
moja kolezanka zaszla przez to w ciaze... i nie badz pewna ze nie bo testem ciazowym nie jestes i kazdemu chlopakowi mniej lub wiecej plemnikow sie wydziela.. nie gadaj glupot bo jest duze prawdopodobienstwo ;]

Gość Looooook
dziewczyny zaczynam sie poważnie martwić...niby mam objawy na okres...bolące piersi...i jajniki tez czuję ale okresu nadal nie ma :(

Gość ktooos
nom a tej Twojej koleżanki chłopaka plemniki nazywają się "mortal kombat" ? sperma z wytrysku musiałaby znaleźć się w okolicach jej dróg rodnych a tak to zero opcji. no chyba że tak jak powyżej te plemniki miały nadprzyrodzone zdolności. nie schizuj Looooook bo przez stres jeszcze bardziej opóźnisz okres.

Gość Asterapin
a wiesz wogole co to sa drogi rodne ? o boze masakryczna wiedza... ile ty masz lat ? zal mi ciebie ... a Ty sie nie stresuj bo okres bardziej Ci sie spozni .. badz na loozie i okres napewno przyjdzie... ja balam sie o ciaze i tez mi sie spoznil... jesli nie dostaniesz w ciagu tygodnia to zrob test albo idz do ginka ;]

Gość ktooos
haha no nie wierze. a ile Ty masz lat? drogi rodne dziewczynko to miednica kostna i dolny odcinek macicy, szyjka macicy, pochwa i srom. to taki krótszy zarys

Gość Asterapin
do : ktooos .. a kto Ci powiedzial ze duzo plemnikow zaplodni kobiete ? boze jeden plemnik i juz masz komoreczke zaplodnioną ;/ wiec nie wkrecaj dziewczynie okej ?? to jest wkurzajace jak ktos sie wypowiada a nie ma o tym calkowitego pojecia ;/ wiec lepiej zmykaj stad ;/ poczytaj sobie tutaj o tej wydzielinie : http://pl.wikipedia.org/wiki/Ejakulat

Gość Asterapin
mam 26 lat ;/ i nie zwracaj sie do mnie dziewczynko ;/

Gość Asterapin
a nie umiesz czytac ze wkladal jej palce do pochwy ? chyba ze musial miec palce o dlugosci 2 mm ;/ o losie !

Gość ktooos
dobra za dziewczynke przepraszam ale sama wypowiadasz sie na temat, o którym niestety zbyt dużego pojęcia nie masz. blablabla - wikipedia. prawdy Ci nie powie - to RAZ DWA - jeden plemnik zapładnia kobiete. ale aby dojść do komórki jajowej plemniki muszą przejść przez proces zwany uzdatnieniem, z którego z "życiem" wychodzi tylko około 500 plemników. a sądzę, że nawet tyle na tym palcu się nie znajdzie.

Gość Asterapin
wikipedia czy nie ale wszedzie pisze tak samo... dlugo odpisywalas moze szukalas odpowiedzi na google ? hehe dobra skoncz juz i to ty jestes dziewczynka ;] uwazaj czasem co piszesz ;]

Gość Asterapin
a jesli Cie to interesuje to moja kolezanka zaszla przez takie cos w ciaze.. ma teraz synka 1.5 roku.. jesli nie wierzysz to jest twoja sprawa.. nie mam pojecia ile Ty masz lat ale chyba wiecej od Ciebie przezylam i mam wiecej kolezanek ktory byly i sa w ciazy...

Gość ktooos
nie, nie szukałam odpowiedzi na google heh bo takie rzeczy są oczywiste i mimo że jestem dopiero w liceum to widzę że starsza nie znaczy mądrzejsza. " uważaj czasem co piszesz ;] " - tekst 14latki dosłownie. wybacz szanowna 26-latko ale czuję się jakbym pisała z 14latką.

Gość anka159
hahaha ktos masz calkowita racje:)) popieram w 100%

Gość Asterapin
i co myslisz ze zrobilo mi sie przykro ?? hah :) pozdrawiam

Gość ktooos
no teraz to już doszłaś do poziomi 13-nastki ;|

Gość Asterapin
;(

Gość tttrrrrrr
Ja myśle ze nie jesteś ....:)

Gość Looooook
dziewczyny zrobiłam test i wyszedł negatywny...zrobię też jutro rano...ale okresu nadal nie ma :(