Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co loto

dziwne uczucie podczas stosunku !!

Polecane posty

Gość o co loto

otoz nigdy tak nie mialam..Wczoraj w nocy pierwszy raz podczas stosunku poczulam tak jakby chcialo mi sie siku (chociaz zalatwialam sie przed stosunkiem)..Kiedy powiedziałam parnterowi zeby p[rzestal mnie piescic uczucie potrzeby zrobienia "siku" tez odeszlo .. o co w tym chodzi? szukalam w internecie jakiegos naukowego wyjasnienia,ale nic konkretnego nie znalazlam.. Prosze o pomoc.. Dodam, ze nigdy nie mialam orgazmu.. Czy to byl stan bliski orgazmu?Bylo to bardzo przyjemne .. a "lalo" sie ze mnie jak nigdy..moj partner mowil, ze to nie byl mocz tylko cos slizgiego;sluz? Dodam ze gdy mialam uczucie iz chce mi sie siku to wstrzymywalam .. Pomocy

gfdzies czytalem ze cos takiego jest przed silnym orgazmem , nastepnym razem nie przerywaj to nie bylo siusiu , a naet jesli to obsikasz faceta , chyba nic mu sie by nie stalo;-)

Gość o co loto
dodam ze nigdy nie mialam orgazmu.. Skoro to ma do tego doprowadzic, to nie bede juz wstrzymywac:) A ktos na to jakies naukowe wytlumaczenie?

Gość odeszly ci wody plodowe

Gość o co loto
hmm .. ale nigdy tak nie mialam... A czlonek mu nie urosł,palce tez sie chyba nie wydluzyly ? ale fakt faktem czytałam rozne wypowiedzi..i roznie ludzie to osadzaja .. Nie zna nikt jakies strony gdzie jest to "naukowo"opisane ?

Gość taki-tam
masz zapalenie cewki moczowej i zworka ci popuszcza

Gość fdggfddgfs
chyba jest jakaś zależność między jednym a drugim, bo ja z kolei jak mam pełny pęcherz to odczuwam podniecenie:) I wiem, że niejedna tak ma.

Gość ollinka135
też tak mam czasem ;)

Gość *** pewien mężczyzna
niektóre kobiety podczas silnego orgazmu popuszczaja mocz, niektóre nawet sikaja ja fontanny wyjac z podniecenia :P

Gość o co loto
no wlasnie . wolalabym zeby to bylo to uczucie przed orgazmem .. Ale ludzie roznie sie wypowiadaja.. jedni ze mam zapalenie czewki moczowej a inni ze przed orgazmem.. a jeszcze inni ze to cos innego .. Szczerze mowiac, ze nie sadze zeby to bylo zapalenie cewki.. bo nic mnie nie piecze i siusiac moge normalnie .. bez zadnych klopotow .. a jak sie wysikalam przed stosunkiem to podczas stosunku znowu mi sie chcialo ..

Gość o co loto
podnosze temat ..

Gość annabella321
Puść zwieracze i ślizgaj ile wlezie. Inaczej nigdy się nie dowiesz, co to za tajemnicze eksperiencje.

Gość elementarna cząstka
Moim zdaniem to przed orgazmem. Sprawdź to:) A tak wogóle to ze mnie też się leje jak z fontanny ale to nie mocz. Nie przejmuj się im bardziej mokro tym faceci się bardziej cieszą:) Następnym razem zamknij oczy i się zrelaksuj bo jeśli nie miałaś orgazmu to tym razem polecisz do nieba. /Powodzenia:)

Mi tez sie zawsze sikac chce, a po seksie to praktycznie zawsze ide do toalety :D (wysikac sie,oczywiscie)

Gość o co loto
no to moze trzeba bedzie tak wyprobowac... a Po stosunku tez zazwyczaj ide do kibelka..

Gość monirka003322
idz do ginekologa. ja nie mialam tak dlugo a jak sie zaczelo (wlasnie taka potrzeba wysikania sie- po orgazmie) okazalo sie ze mam jakas infekcje i tez bylam z tym samym facetem, wiec mu nie urósł. mi pomagaly zmiany pozycji i wizyta u lekarza.

Gość no tako jako
no ja bym powiedziala,ze z orgazmem nie ma nic wspolnego!w trakcie mi sie zawsze chce do toalety i co gorsza ja ZAWSZE musze przerwac i isc do toalety,bo mowie ,ze jak nie to nasikam :O moj juz sie chyba przyzwyczail,ze jak "od tylu" to zaraz bede musiala na chwile przerwac, i tez "przed" zawsze jestem w toalecie

Gość o co loto
ostatnio jak bylam po na kibelku w wyskoczyl mi klocek, przestraszylam sie i zjadlam go

Gość jestem inteligentna.
buhahahahaha , macie problemy , na twoim miejscu zostałabym zakonnicą. ; DD

Gość jestem inteligentna.
zostań zakonicą. ; ]]

Gość SweetGreenposion
Musisz zmienić pozycje sexualna gdyż partner dusi Cie na pecherz moczowy co w skutkach oczuwasz za usilna skorzystanie z toalety , to nie jest orgazm gdyż orgazm nie objawia sie usilnym uczuciem sikania aaaa gdyby to był orgazm to raczej byś to czuła:P

Gość Mellania
Tez cos takiego mialam i bylo to nawet przyjemne;D Nie masz sie czego obawiac To cos jest tak jakby bliskie orgazmowi;)

Gość sralalala
Żaden orgazm, co jest przyjemnego w potrzebie wysikania się, poprostu w różnych pozycjach pod kątem wchodzi i naciska na początek pęcherzu, zwłaszcza przy głębszej penetracji np. od tyłu. Z orgzmem to nie powinno miec nic wspólnego.

Albo facet pieścił cewkę moczową i stąd to uczucie ;) Pokieruj go odpowiednio, a wszystko będzie ok.