Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

dla kobiet wszystko się zaczyna i kończy na facecie...

Polecane posty

Gość grrrrrrubasssss
miljon czyt czyscdzie czy tysiesy

gdybym miał wskazywać większe szczegóły - na pewno potraciła byś wiele racji lecz z racji tematu nie ma na to tu miejsca , bo przeskoczymy do egzystencjalizmu lub innego ośrodka psychicznego :D

Gość a ja tam lubię zaczynać
i kończyć na facecie.

Tak tak szpanuj sie swoim wyszukanych slownictwem egzystecjalistycznym i trudnymi slowami. Wiesz ze ja wladam biegle angielskim i francuskim? (mieszkam w oxfordzie i na pewo bede tam studiowac). I CO MI ZROBISZ?! :P

Gość wspaniali panowie
najpierw adorują, potem oszukuja, wpieprzają sie do wszystkiego, myślą że sa boskimi kochankami, drą ryja jak im coś nie pasuje, śmierdza im nie tylko nogi, to totalne swinie - Seksmisja , w oczekiwaniu na cud- to dlatego panów znosimy, bo wiekszosć z nas pragnie mieć dzieci

(mieszkam w oxfordzie i na pewo bede tam studiowac) szpan nie ma tu nic do rzeczy - najzwyklej teraz w świecie się czepiasz - studiuj sobie gdzie chcesz bo \"wiedza to nie mądrość\" więc nic Ci nie zrobię :) wspaniali panowie - piszesz tu o trollach na które same się rzucacie , potem narzekacie , ale tak to z wami jest , kochacie to od czego cierpicie...trudno

Gość w rozsypce...
a "Wy" kochacie tylko siebie... szkoda ze nie umiecie docenic tych kobiet ktore sa tak wiele dla was zrobic...

Gość wspaniali panowie
revolver To, że nikt nie wytyka tobie jaki jestes i myślisz, że jestes inny od panow których opisałam to sie grubo mylisz. Super dla ciebie, że pewnie na swojej drodze spotykasz kobiety pełne poswiecenia, bezwzględnej miłosci, ale niestety gdy milosć odchodzi otwierają się kobietom oczy.... Możesz całe życie mysleć ,że jesteś super i daj ci Boze...

każdy musi mieć poczucie własnej wartości oraz pewność siebie - inaczej staje się ofiarą losu , a ofiary odbija się jak piłeczkę tenisową czyli od jednej rakiety do drugiej i w końcu na aut...

hah a to ciekawa teoria - ciekawe tylko czemu ja juz 3 razy kopa w dupę dałam takiemu jednemu namolniakowi a ten dalej skomle jak pies - jakby jego świat kończył się na mnie- żałosne to trochę :D:D:D

jak dałaś mu 3 razy kopa to 3 razy go chciałaś wiec w czym problem?

Gość wspaniali panowie
no ale temat brzmiał - dla kobiet..... toteż tlumaczę dlaczego tak to wyglada...., facet nie mysli o tym czy innym jest dobrze, jago egoistyczne podejscie do życia powoduje, że kobieta ciagle o nim myśli ( gdy kocha)by mu było dobrze,potem ( gdy juz nie kocha ) znowu o nim myśli ,jak odejsc od egoisty i być szczęsliwą.

Gość volver dla re
skoro jesteś re...i prezentujesz nam swoje refleksje , to proponuję ci obejrzenie VOLVER (film Almodavaro) , po obejrzeniu tego filmu, znajdziesz tam wyjasnienia do wszystkich swoich mądrości , jak to dla kobiet wszystko podobno zaczyna się i kończy na facecie, polecam ci zwłaszcza refleksje na początkowej scenie tego filmu, jest to kwitesencja twoich dylematów refleksyjnych o znaczeniu mężczyzn dla kobiet. Pa, pa...re ...volver

Gość haha fakt
super , to jest to, film Volver dla revolver i faktem, miejsce faceta w życiu kobiet, o tak , ta pierwsza scena z tego filmu, doskonale pokazuje jak to się wszystko kończy na facecie super (to było w początku filmu, jak wdowy pucują nagrobki . ha ha ) było sobie miasteczko gdzie jakoś tak mieszkały sobie same wdowy, ha , raczej nieprzypadkowo były wdowami, revolverku , zobacz sobie ten film, coś super dla ciebie

Gość odrobinia
revolver - gdzie masz spust?

dawałam mu kopa w sensie takim , że łaził za mną jak łajza i aż 3 razy musiałam mu uświadamiać , że nic z tego nie będzie bo nie docierało do tępaka - heh biedne żałosne leszczyki :D:D:D

\"bo nic wam nie da tyle łez i radości co my \" Revolver.. ależ owszem.. nic bardziej nie boli jak to, że dajecie na początku wiele radości.. a potem same łzy... Masz rację chłopczyku

tani tekst - tani przykład bez pokrycia - dobrze ze chociaż babą nie jesteś, bo bym nie uwierzył :)

Revolver.. ależ owszem.. nic bardziej nie boli jak to, że dajecie na początku wiele radości.. a potem same łzy... Masz rację chłopczyku - mam rację proszę pani wielmożnej nieskończonej mądrości i nieskończonych łez ...nie musiało być tego tematu, by to było rzeczywiste, jak jest :D

egoiści, tchórze, kłamcy, hipokryci, gówniarze... Ale do seksu pierwsi i pchania łap pod bluzkę... Mówią o zwiazku, stabilizacji po to tylko by wybzykać- to cel. Potem nagle:" nie wiem, czy chce zwiazku"... tacy jesteście, gnoje!

Gość mala mini mini
revolver masz 100% racjji

wiesz co revolver - nie wiem skąd przyszło ci do głowy takie głupstwo , że kobiecy świat zaczyna i kończy się na facetach - jak jesteś przystojnym, inteligentnym, wysportowanym, oczytanym, zaradnym, dowcipnym facetem to może i mógłbyś być dla jakiejś kobiety całym światem , ale ogólnie rzecz biorąc to 90% facetów to śmierdzące, łyse, nudne pół-mózgi i bezguścia - z czym do ludu??:D:D:D:D

depeche ... ale nie smutno Wam, jak dziewczyna przez Was czuje sie wykorzystana i oszukana... wtedy jakos tak dziwnie spotykacie sie juz z inną ... i jakos tak dziwnie macie wesole opisy.... i jakos tak dziwnie juz Was nie interesuje co u tej dziewcyzny... a dawniej zasypywaliscie ją setkami smsow..dzis jakos tak dziwnie, w dupie to macie co u niej..a dawniej.. codziennie o kazdej porze dnia..

bawi Cie to? faceci to podgatunek egoiści, tchórze, kłamcy, hipokryci, gówniarze... Ale do seksu pierwsi i pchania łap pod bluzkę... Mówią o zwiazku, stabilizacji po to tylko by wybzykać- to cel. Potem nagle:\" nie wiem, czy chce zwiazku\"... tacy jesteście, gnoje! nie wiem kto Cię skrzywdził dziecko , ale plucie w naszą stronę , to jak plucie pod wiatr :)