Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

dla kobiet wszystko się zaczyna i kończy na facecie...

Polecane posty

Gość mala mini mini
revolwer masz 100% racjii:) powtarzam!;);)

Jamboree- Jestem kobieta kochanie :) I tak, jest mi smutno. Ale ja nie jestem Matka Teresa zeby wspolczuc wszystkim dziewczynom. kazdy robi to co uwaza, jedyne co moge robic to chronic siebie i kontrolowac moje uczucia.

wiesz co revolver - nie wiem skąd przyszło ci do głowy takie głupstwo , że kobiecy świat zaczyna i kończy się na facetach - jak jesteś przystojnym, inteligentnym, wysportowanym, oczytanym, zaradnym, dowcipnym facetem to może i mógłbyś być dla jakiejś kobiety całym światem , ale ogólnie rzecz biorąc to 90% facetów to śmierdzące, łyse, nudne pół-mózgi i bezguścia - z czym do ludu?? gdyby to było głupstwo 100% kobiet nie zastanawiało by się nad tym ta długo i tyle razy - to nie głupstwo - to sama natura -tego nie oszukasz - poza tym wasze zdanie o facetach tego nie zmieni , choćby najgorsze :)

prawda jest taka , że większość kobiet jest z facetem z braku laku - bo nie sa np.na tyle atrakcyjne (nie tylko aspekcie czysto fizycznym chociaż to często przesądza o początkowej fazie jakiejkolwiek znajomości bliższej) aby sobie przygruchać kogoś lepszego- gdyby jednak miały taką możliwośc to pewnie co 2 facet dostałby kopa w dupę od swojej kobiety i dopiero by się wtedy przekonał jak to się na nim "zaczynał i kończył jej świat" - ja na szczęście mogę sobie wybierać i takiego pacana jak ty bym nawet nie wzięła pod uwagę:D:D:D - wkręcaj sobie dalej i się pocieszaj karakanie :D:D:D

Gość mala mini mini
rewolver popieam:)

już sam fakt , że taki niby boski muchachos jak ty przesiaduje na babskim forum i namiętnie rozprawia o cudowności męskiego gatunku stawia cię w niekorzystnym świetle - zapewne jesteś zapyziałym fajtłapą nie mającym nic ciekawszego do roboty - kafeteria to zapewne twój jedyny łącznik z rzeczywistością jako taką :D:D:D - pozdro fajtłapo :D:D

prawda jest taka , że większość kobiet jest z facetem z braku laku - bo nie sa np.na tyle atrakcyjne (nie tylko aspekcie czysto fizycznym chociaż to często przesądza o początkowej fazie jakiejkolwiek znajomości bliższej) aby sobie przygruchać kogoś lepszego- gdyby jednak miały taką możliwośc to pewnie co 2 facet dostałby kopa w d**ę od swojej kobiety i dopiero by się wtedy przekonał jak to się na nim "zaczynał i kończył jej świat" - ja na szczęście mogę sobie wybierać i takiego pacana jak ty bym nawet nie wzięła pod uwagę - wkręcaj sobie dalej i się pocieszaj karakanie twoje mądrości to "brak laku" a nie możliwość wyboru - możesz sobie wybierać wśród swoich zawodników kogo chcesz czyli na zasadzie "jak się nie ma co się lubi , to się lubi co się ma" :D

już sam fakt , że taki niby boski muchachos jak ty przesiaduje na babskim forum i namiętnie rozprawia o cudowności męskiego gatunku stawia cię w niekorzystnym świetle - zapewne jesteś zapyziałym fajtłapą nie mającym nic ciekawszego do roboty - kafeteria to zapewne twój jedyny łącznik z rzeczywistością jako taką - pozdro fajtłapo na jakim forum mam pisać z kobietami? na męskim? robisz pod siebie pisząc te brednie - rzucasz błotem , w które sama wpadasz tonąc po uszy w gównie -poza tym temat jest o kobietach a nie tobie :)

widzisz revolver - nie znasz mnie- nie muszę tobie fajtłapo nic udowadniać, ale możesz wierzyć mi na słowo, że wybór ma ogromny i ty zapewne nawet nie odważyłbyś się mnie zaczepić - nie twoja liga leszczu - właściwie to chyba w sumie mało jest kobiet z twojej ligi bo takie dno to ewenement :D:D - no ok a teraz spadam

temat?? :D:D:D Ten denny , niezrozumiały bełkot nazywasz tematem?? :D:D:D:D

widzisz revolver - nie znasz mnie- nie muszę tobie fajtłapo nic udowadniać, ale możesz wierzyć mi na słowo, że wybór ma ogromny i ty zapewne nawet nie odważyłbyś się mnie zaczepić - nie twoja liga leszczu - właściwie to chyba w sumie mało jest kobiet z twojej ligi bo takie dno to ewenement - no ok a teraz spadam opisujesz właśnie siebie - więc poznaję - no nie ta liga , prawda , szkoda że nie gram w okręgowej :D podział na klasę A i B same podwórkowe zespoły - więc miłego grania :)

"wpadasz tonąc po uszy w gównie" - heh - masz zapewne dużo większe doświadczenie z tym gównem ode mnie - jakim cudem ty się jeszcze człowieku utrzymujesz jako tako na powierzchni??:D:D

temat?? Ten denny , niezrozumiały bełkot nazywasz tematem?? no dla ciebie wszystko co proste to niezrozumiały bełkot - miałaś już iść panno okręgowa :) miłych zabaw na polu z chłopcami z mazur:)

heh revolver - chciałbym zobaczyć twoją rozdziawioną gębę i te spojrzenie skomlącego , obślinionego psa , który właśnie sobie zdał sprawę , że kiełbasa niestety nie dla niego jest :D:D Mocni to ey jesteście w gębach a jak przychodzi co do czego to żal patrzeć na was biedne nieudaczniki :D:D

Gość Modna Lasencja
Albo pod facetem :p

no a teraz idę zdeptać ego paru nadętych buców - fajnie będzie popatrzeć na ich bezowocne wysiłki :D:D:D

Gość Modna Lasencja
Pozwala, ale ja lubię czuć się zdominowana w łóżku ;)