Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 22

mały terrorysta

Polecane posty

Gość mama 22

mam 15 miesięcznego syka któy jest nadruchliwy... interesuje go tylko to co jest dla niego niebezpieczne np wspinanie po stole, meblach... mimo iż wiele razy lądował na ziemi i obijał głowe nie potrafi zrozumieć że mu nie wolno... kara w postaci sedzenia w łóżeczku też nie skutkuje a każdy zakas kończy się piskiem, wrzaskiem i płaczem... nie mam już sił za nim biegać... macie jakieś metody na takich rozrabiaków bo ja już kapituluję... ;(

Gość nienienienie
wydaje mi sie, ze Twoj synek po prostu poznaje w ten sposob swiat:)nie zabraniaj mu tego, tylko cierpliwie przeczekaj. Kilka razy nabije sobie guza, az mu sie znudzi w koncu...:)

Gość mama 22
no ja to rozumiem, ale boje się że zrobi sobie krzywde... i już mam dość tego jazgotliwego płaczu z byle pierdoły... przecież ja go kocham nad życia a z boku to wygląda jakby to było najnieszczęśliwsze dziecko na świecie bo ciągle płacze...

Gość nienienienie
no wlasnie- bo zabraniasz mu tego, co aktualnie chce robic, wiec dla dziecka to najwieksza masakra:) musisz byc cierpliwa....Zajmij sie troche soba, a zapewniam Cie, ze nie ebdziesz w ten sposob gorsza matka, dziecko musi sie wyladowac- opcjonalnie zacznijcie moze chodzic np na basen, zeby Maly dal upust swojej energi??

Gość mama 22
czyli że mam olewać te jego napady szału i robić swoje???

Gość nienienienie
dokladnie:) jak zobaczy, z enie robi to na Tobie wrazenia, po czasie da sobie spokoj:) Pozdrawiam:)

Gość mama 22
twoje dziecko też miało takie ataki złości???