Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana82

ciążą a nauka

Polecane posty

Gość niezdecydowana82

teraz jest ok. ale w piatek dowiedzialam sie, ze moja dyrektorka z pracy chcialaby, abym zajela inne stanowisko pracy. bardzo sie na poczatku ucieszylam, bo marzylam o tym stanowisku. musze tylko skonczyc kurs kwalifikacyjny. no i tu jest problem. kurs ten trwac bedzie od pazdziernika do czerwca przyszlego roku. dodam, ze to kurs oligofrenopedagogiki lub terapia pedagogiczna. co ja mam teraz robic? dalej starac sie o dziecko (a moze juz jestem w ciazy?) czy znow odlozyc nasze plany na za rok? czy poradze sobie z ukonczeniem kursu jesli urodze w trakcie jego trwania? prosze niech wypowiedza sie kobiety, ktore juz urodzily dzieci. czy to bedzie problem jesli co 2 tygodnie bede musiala isc na zajecia? czy to da sie pogodzic? prosze odpowiedzcie. nie chce rezygnowac z wymarzonej pracy a tym bardziej z dziecka.

Jezeli zajdziesz w ciaze-ona raczej nie zaryzykuje aby probowac Cie zwolnic,a Ty jestem pewna,ze dasz rade,tymbardziej,ze jak piszesz-kurs jest co 2 tygodnie.Ja jestem w 35 tygodniu,studiuje w kazdy weekend -cala sobota i niedziela na uczelni a w tygodniu pracuje i daje rade.powiem Ci,ze nie zamierzam brac przerwy rowniez po urodzeniu dziecka.Nie martw sie!Pozdrawiam!:)

Gość oleksja11
urodzilam dziecko na 4 roku a z malutkim niemowlaczkiem pisalam prace i obronilam sie, dodam, ze studiowalam dziennie, mieszkalam tylko z mezem ktory pracowal z dala od rod\ziny i trudny kierunek, pewnie ze mozna