Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina166666

Różnica temperamentów + moje niedoświadczenie .

Polecane posty

Gość marcelina166666

Spotykam się z chłopakiem od kilku miesięcy.No i wiadomo doszliśmy do odważniejszych pieszczot ( narazie tylko ręką).Kurcze martwi mnie jedno , że ja mam o wiele większy temperament od mojego partnera,a jednocześnie nie umiem go dobrze pieścić.On tylko trochę porusza ręką i odlatuje,a on potrzebuje naprawdę mocnej ręki (że tak się wyrażę trzeba wykonywać szybkie ruchy,mocno zaciskać ) i nie zawsze na to mam siłę.Proszę go cały czas żeby mnie nakierowywał swoją ręką,ale jak już mnie ,zostawia samą ",to czuje jakby jego podniecenie opadało , nie wiem może mi się zdaje.Ale no po prostu nie umiem tego robić bo to moje pierwsze razy.Tak ogólnie to cały czas się przytulamy rozmawiamy no kochamy się po prostu ale jeśli chodzi o te sprawy to ja wszystko inicjuję i to chyab zegoizmu żeby mi było dobrze.A tak chce żeby jemu też było dobrze.Jak się całujemy to się od razu robi twardy,ale jak zaczynam sama coś robić z jego penisem to nic się nei dzieje i się tym szczerze mówiąc martwię.

Gość marcelina166666
Zapomniałam spytać czy mogę prosić o jakieś rady może ze strony mężczyzn ?? Dla początkującej .Chcę się bawić seksem i chcę żeby nam obojgu było dobrze,ale jeszcze nie rozwinęłam ,,zdolności" :)

Proponuje popieścic miejsce między penisem a odbytem, bardzo podniecające.

Gość marcelina166666
Dobrze spróbuję przy najbliższej okazji.Będzie musiał całkiem się rozebrać bo do tego punktu chyba trudno się dobrać (do tej pory tylko wystawiał przód takto był w spodniach.Ale głaskać,naciskać??

Możesz spróbować jednego i drugiego i zobaczyc reakcje chłopaka. Dodatkowo jeśli jesteś gotowa to proponuje seks oralny. Jeszcze jako ciekostke to podobno męski punkt G jest gdzieś w odbycie ale nieproponuje bo mało facetów się na to godzi, choćby ja :)

Gość marcelina166666
No wiadomo że jak zobaczę ,że mu sie coś specjalnie podoba to będę mu to robić.Tak lubię jak on dochodzi .Uwielbiam wtedy jego minę i jak się tak fajnie wygina. No odbyt narazie sobie daruję ;) .Tak chciałabym już oralnie go pieścić,ale najpierw wolę opanować sztukę ręczną.Pośpiech też nie jest znowóż taki dobry.

Gość dfsffd
Reka tylko raz kobieta mi zrobila dobrze a czemu ... tego nie wiem nawet ta sama ani wczesniej ani pozniej nic specjalnego w tej dziedzinie nie osiagnela , poprostu faceci sa przyzwyczajeni do wlasnej reki i inna .... to juz nie bardzo , jedzeli masz ochote to naprawde polecam oral tam moze byc duzo lepiej jednak w trakcie tez polecam ruszac reka . Co innego gdyby facet odzwyczail sie od swojej reki bo na codzien oral i seks wtedy reka moze poszlo by Ci dobrze ale normalnie raczej ciezko .

Gość marcelina166666
Hmm no chyba rozumiem.Moj facet jest dosc silny mocno zbudowany.Muszę wkladac naprawde duzo siły zeby go zadowolic.Czesto mnie zastepuję na trochę ,ale jak czuje ze niedlugo dojdzie to bierze moja reke i razem to robimy.No cóż jakoś to będzie.

Gość morylolonowy
Rany zamiast sie tak bawić to daj mu bo reką to niewiele zdziałasz wiem bo sam jak to robie to potrzeba niezlej sily i szybkości. Uważaj bo sie chłop znudzi i będzie mial cie głeboko w ...... takie macanie i wogule moze mu niewystarczac po pewnym czasie

Gość marcelina166666
zanim się nauczę ręką i ustami ,to może ty mu dasz w międzyczasie ;).Wtedy się nie znudzi jeszcze dłużej