Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhh w koncu

CHCIALAM SIE DO CZEGOS PRZYZNAC-PODNIECA MNIE PRZYJACIEL

Polecane posty

Ahhh w koncu wyrzucilam to z siebie!!! Mam faceta, a podnieca mnie kolega , ktory ma nieziemskie oczy i jak na mnie patrzy, to nogi sie pode mna uginaja. Ñie widzialam go dawno, bo jest w innym kraju, ale chce znowu poczuc ten wzrok na sobie ahhh.

ale nie jestem ok, bo mam faceta... wzrok mojego faceta na mnie tak nie dziala jak jego....mrauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kajjjjj

Gość Sainsbury
Mam podobnie. Jestem z kims ale niesamowicie pociaga mnie kolega. Ja jego kiedys tez. Towarzystwo nam sie rozsypalo i nieczesto mam okazje go widziec. Podoba mi sie niesamowicie ale ma zone :).

Ah te czarne oczyyyyyyyyyyyyyyyyyy... jeju chyba oddam mu sie na plazy ohhh ...

mam kilka typow, ktorzy mi sie podobaja, no wlasnie jeden jest we francji ,a ja nie umiem po francusku, jest profesorem(ale za to jakim seksownym!!!), madry, sliczny, dojrzaly,ale... ma dzieci a znowu ten drugi ma oczy czarne, wlosy krecone, sprezynki hihi, uwierlbiam je dotykac, typowo fizycznie na mnie dziala, ale ..no jest arabem, nie ma wyksztalcenia ... no a 3 to moj-czyli w sumie pozostali sa w sferze marzen,ahhh jak uwielbiam marzycv!!!

AHHH JAK TO FAJNIE JEST MARZYC:p:p gdyby moj facet by mnie przejrzal, to by mnie chyba za kudly wyszarpal

wstretna jestem ,ale czekam na kolejne zdjecia mojego kolegi:P jest mlodszy ode mnioe ale za to jaki seksik mmrraauu

zycie jest cudneee...wlasnie poszlam poprzegladac emaile z jego zdjeciami-wyglada bosko!!!!