Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkurczaczekk

zapomnialam! 3 tydzien

Polecane posty

Witam. Mam prosbe,czy moze ktos mi doradzic co mam zrobic. zapomnialam w 3 tyg wziasc tabletki (microgynon 21) . w ulotce pisze bym wzielaja jak najszybciej a gdy skonczy sie to opakowanie(mam jeszcze 4 tabletki) bym zaczela nowe bez robienia przerwy. A co jesli chce rzucic tabletki tak jak zrobil to moj chlopak ze mna? czy moge je od tak przestac zazywac po tym opakowaniu? doradzcie, czy musze udac sie do lekarza by przestac zazywac tabletki

Gość chyba sobie zartujesz
pewna nie jestem, ale mysle, ze mozesz rzucic po tym opakowaniu, bierze sie nastepne raczej z uwagi na zabezpiecznie

Gość mozesz odstawić
nie robienie przerwy jest zalecane żeby zachować ciągłość zabezpieczenia, a ze tobie już ono nie jest potrzebne, to mozesz odstawic

acha, no tak.. nie jest mi potrzebne:( czyli rzucic mozna bez konsultacje? jezu tak mi zle, trulam sie tylko dla niego a tu koniec ;(((( dziękuję wam za radę.

Gość qwpqokwk
kkurczaczekk--nie dziwie się ,ze zapomniałaś i nie wiesz co robić.Bo osoba która pisze acha a nie aha,wziąśc a nie wziąć nie potrafi w sposób normalny myśleć.

kolejna inteligentna...

no tak dobijaj mnie jeszcze. Wielka znawczyni się znalazła. Dyslektycy to nie osoby niepełnosprawne lub psychicznie chore- więc to ty a nie ja się kompromituję pisząc takie rzeczy.A uważam,że mądralisio super inteligentna to ty nie jesteś,skoro możesz pisać takie rzeczy. Współczuję,bo pewnie masz kompleksy

i w dodatku psycholozka :D

Gość qwpqokwk
kkurczaczekk--dyslektykiem można być .Ale gdy piszesz na kompie to można użyć rozumu i zainstalować sobie program który podkreśla błędnie napisane wyrazy.Tylko,ze trzeba posiadać troszkę większą inteligencję.