Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaa

niew ierze ze samotne kobiety moga byc szczesliwe

Polecane posty

Gość wiolkaaa

to robienie wg mnie dobrej miny do zlej gry

Gość papappapa
nie jestem :(

Gość wiolkaaa
no ja tez nie

Gość asdfghjcvb
no to nie wierz,a kogo to obchodzi?:D

jasne że mogą :) zwłaszcza w towarzystwie innych kolezanek podczas sobotnich spędów w stylu "sobotnich pogaduszek psiapsiólowych"

Gość jfhdn
jak maja przyjaciolki to jasne, ale jak sa same w sensie i faceta i znajomych to nie ma bata

gdzie spęd psiapsiół obliguje to stwarzania wyimaginowanych zdarzen i wykrzywionych faktów celem ikazania własnego MEGA SZCZESCIA by nie okazac sie ta najgorsza i ta która nie została juz dawno "zakorzeniona":P

Gość lucille
moga byc szczesliwe; tak samo jak moga byc nieszczesliwe bedac w jakims beznadziejnym zwiazku:)

Gość jak jak kocham ten kraj
zajmij się swoją dupą za przeproszeniem, nie każda łapie się pierwszych lepszych par spodni jak pewnie uczyniła to autorka tego jakże eksytującego tematu:D :D

Gość ja jestem bardzo szczesliwa
niedawno sie rozstalam z chlopakiem 34 wiecznym chlopcem..i powiem wam ze sama sie czuje o niebo lepiej niz z nim,moze to byl nieodpowiedni facet nie wiem...ale ja jestem z natury egoistka troche:) bo zawsze lubilam swoje towarzystwo, lubie robic to na co mam ochote...w koncu tomoje zycie i musze je jakos przezyc, jest tyle do zobaczenia tyle do zrobienia...nie wiem czy jeszcze ktos sie tak czuje jak ja..

Gość jak jak kocham ten kraj
czuję to samo co Ty do autorki powyżej:)

Gość Po 20 latach zycia z tyranem
alkoholikiem i psychopata mozna byc wreszcie szczesliwa-uwiez mi..

Gość taktoja
ja jestem samotna, ale mam jedną przyjaciół, jedna najlepsza przyjaciółka wpadnie na kawę można się gdzieś wybrać razem, czy jestem szczęśliwa, tak jeśli szczęście oznacza również że nie brakuje mi jak narazie faceta, mam przyjaciół, mamę i córkę i dzięki temu jestem szczęśliwa, tak może za kilka lat powiem inaczej ale narazie samotna mam jest szczęśliwa, jeśli chodzi o bycie samotnym, no ale jest też inny aspekt że mogę powiedzieć że jestem nieszczęśliwą a mianowicie to że mam słabo płatna pracę ale to nie wiąże się z samotnością

Gość asdfghjcvb
oczywiście jest wiele nieszczęśliwych-tak samo jak wiele nieszczęśliwych mężatek:) myslisz że więcej kobiet wmawia sobie że jest im dobrze samym choć nie jest-niż mężatek wmawia sobie-on mnie uderzył bo zasłużyłam a tak naprawdę on mnie kocha?:) jest wielu nieszczęśliwych ludzi jak i wielu szczęśliwych-i nie jest tak żer wszyscy samotni są z automatu nieszczęśliwi:) moze co którzy nie mają żadnych znajomych,zainteresowań-ale oni bedą nieszczęśliwi sami i nieszczęśliwi z kimś

Gość paletka.
ja nie mam faceta nie mam znajomych nie mam z kim wyjsc jestem sama jak palec w dodatku nic mnie juz nie cieszy nie interesuje taka wegetacja:O

Gość taka sobie zwykla ja...
no jeśli uzależniaja swoje szczęście od faceta to faktycznie nie mogą być..

Gość taktoja
tak są szczęśliwe powiedzmy kobiety które nie są samotne ale są nieszczęśliwe z jakiegoś innego względu, szczęście to rzecz względna

Gość asdfghjcvb
paletka-nie masz znajomych,zainteresowań,hobby-nie masz życia:) brak faceta to tylko jeden z wielu twoich problemów może zacznij od zainteresowań,a wtedy znajdą się znajomi?;)

Jestem Katarzyna od 5 lat jestem sama ... od 6 lat sie nie kochałam ... i tak jak wy jestem uzalezniona od samo umartwiania sie ... jak długo chodzicie juz na mitingi ? :P

Gość paletka.
mozliwe, tylko ja anwet nie wiem co mnie interesuje chyba juz dawno nic:O

Gość asdfghjcvb
cześc,jestem Anka i jestem Anonimową Samoumartwiającą si ę Samotnicą:P na mitingu jestem pierwszy raz:P

Gość asdfghjcvb
no to porażka:O własnie takie kobiety potrzebuja faceta żeby się na nim uwiesić,żeby żyć jego życiem-bo swojego nie mają:) no coż,pozostaje tylko współczuć naprawdę nie interesujesz się ABSOLUTNIE niczym?:O musisz mieć fascynującą osobowośc...:O i czym chcesz "uwieść" faceta?:) wiesz,na pczątku trzeba troche porozmawiac...

Gość otojajestem
a od kiedy uwodzi sie zainteresowaniami?:O

samotne kobiety na pewno nie sa szczęśliwe, same- samodzielne czasami szczęśliwsze niż w chorym związku:) Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe sam, które nie potrzebują ogona by czuć się pełnowartościowymi;)

Gość asdfghjcvb
12:40 [zgłoś do usunięcia] otojajestem a od kiedy uwodzi sie zainteresowaniami? a ty jak uwodzisz faceta-to z nim nie rozmawiasz?:O tylko mrugasz rzęskami i pokazujesz cycki?:O jak sobie wyobrażasz pierwszą randkę bez rozmowy o sobie?:O