Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosie Rhett

Czarodziejka z Księzyca- kreskówka mojego dzieciństwa !

Polecane posty

Gość Rosie Rhett

kto ogladał ? pamięta ktoś jeszcze to anime? ja czekałam na każdy odcinek, jeju to były czasy.Traz oglądam ja youtubie i przypomina mi się ten beztroski czas;)

ja! bawiłam się z koleżankami w czarodzijkę. :P Ja zawszę tą blondyną z Księżyca byłam:P

Gość inesseczkaAAA
Tak, ja zawsze oglądałam to z kuzynem. Kochałam ta bajkę. Kupowałam nawet komiksy i zawsze rysowałam wszystkie czarodziejki :)

tak tak miałyśmy z koleżankami klub czarodziejek,różdżki sobie robiłysmy:D do dziś moja przyjaciólka to sailorvenus a ja sailormoon.wspaniałe czasy...

Gość Rosie Rhett
ja chcę sobie zrobić tatuaż z sailor neptun :) tylko kasę zbieram :)

Gość ja tez ja tez ja tezzzzz
:D zaliczylam nawet moje pierwsze "wagary" przez nia. kiedys przeneisli emisje na rano pamietam i akurat puszczali ostatni odcinek chyba. nawet nie wiecie jak mnie wtedy bolal brzuch - oczywiscie po zakonczeniu odcinka ozdrowialam i fru do szkoly (3 podstawowki chyba :D ) w pudle z sentymentalnymi rzeczami mam zeszytt, ktory robilam - caly wypelniony rysunkami, informacjami i ciekawostkami na temat czarodziejski z ksiezyca :D:D:D:D:

Gość ja zawsze waliłem pod
merkurego :D 🖐️

moja też :D i też bylam tą calą Bunny jak się bawilyśmy z koleżankami :D wszystkie odcinki oglądalam i zbieralam wszystko co bylo z nimi związane. Jakieś zaklęcia gadalyśmy i namalowalam mojemu kotu kiedyś księżyc na glowie przez tą bajkę, ale wybaczyl mi ;)

Gość no to ja tak samo
Tez miałam klub, tez bylam sailormoon, mialam hopla na punkcie tej kreskowki!!!! :) chetnie bym sobie teraz obejrzala raz jeszcze:D

Gość ja nie cierpialam tej
kreskówki, podobnie jak i wszystkich japońskich. za to moja siostra oglądała to non stop.:p

Gość Rosie Rhett
na mnie kazdy się darł bo notorycznie to oglądałam a teraz moja 8 letnia siostrzenica to ogląda na internecie ;) tradycja trwa ;)

Pan Prezydent tak chetnie organizuje żałoby narodu... A może by tak ustanowił Dzień Sailormoon:D? I ogólny festiwal radości:D?

Gość inesseczkaAAA
:) ja pokazałam ostatnio ta bajkę na You Tubie mojemu dużo młodszemu braciszkowi i też mu sie spodobała.

Gość Rosie Rhett
burn the barbie ----> świetny pomysł :D