Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makarka

moja 3 letnia córka jest duża

Polecane posty

Gość makarka

nawet większa od dzieci 4 letnich i prawie taka sama jak jeden 5 latek który bawił sie z nią w piaskownicy, zaznaczam że nie jest gruba, wręcz przeciwnie - jest szczupła i bardzo wysoka i dojrzała i dziwi mnie to ponieważ urodziła sie nieduża, ważyła niecałe 3 kg i 56 cm.Skąd u niej taki wzrost , oprócz tego ma bardzo długie gęste włosy do pasa. Czy to jest uzależnione od żywienia ? Mój pierwszy syn nie był taki duży.Każdy jest w szoku jak sie dowie ile ona ma lat , nawet pielęgniarka w przychodni.

Gość moja coreczka
dokladnie tak jak Twoja :) Moja mala ma 4 latka ale jest bardzo wysoka jak na swoj wiek i dojrzala. Nikt nie potrafi uwierzyc jak mowie w jakim jest wieku:) no i moja tez ma wlosy do pasa :) mozemy byc z nich tylko dumne, moze jakies super modelki nam rosna:) :D

Gość kkkksss
a moja ma 7lat i wazy 40kg i ma 155cm ;) jest większa niz ja

Gość makarka
aaaa, napewno będą sławnymi światowymi modelkami :-D

Gość makarka
155 cm to dużo dorosłych kobiet takich jest :-D 7 latka większa od mamy :-)

Gość jaasne
albo w wieku 15 lat będą wyglądały na 30 parę :O

Gość moja ....
corcia tez w wieku 3 lat byla wysoka . urodzila sie z waga 3100 i mierzyla 56 cm . caly czas byla wyzsza od swoich rowiesnikow , teraz ma 11 lat i 167cm ( wazy 42 kg ) jest szczupla . nie wiem czy to normalne ale zaczyna mnie przerazac jej wzrost , chyba poprosze pediatre o skierowanie na badanie w kierunku hormonow wzrostu .