Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pilkarkaxD

prośba!

Polecane posty

Błagam kogoś kto umie niemiecki o przetłumaczenie mi tego;/;/ Zaproszenie na urodziny Droga Anno! Bardzo serdecznie chciałabym Cię zaprosić na moje 18 urodziny,które odbędą się 20.3.2011r w moim domu.Impreza rozpocznie się o godzinie 18.00;)Najpier odśpiewamy \"sto lat\"później zjemy urodzinowego torta:)Będzie masa jedzenia: chipsy,frytki,ciastka,placki,paluszki,kanapki,gorące danie,pizza i dużo innych smakołyków...Do picia będzie herbata,kawa,piwo i drinki.Będą moi przyjaciele z klasy oraz wielu innych znajomych którzy bardzo chcą Cię poznać:)Oczywiście moja rodzina też będzie;)Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i czekam na twój przyjazd:) P.S Będę czekała na Ciebie na lotnisku:)I pojedziemy do mnie autobusem. Zaproszenie na imieniny Drogi Macieju Z okazji zbliżających się moich imenin chcę Cię bardzo serdecznie na nie zaprosić:)Przyjęcie odbędzie się w moim mieszkaniu:)Będzie kilku znajomych których oczywiście znasz:)i mój brat.Będzie świetna zabawa:)i dużo jedzenia:frytki,hamburgery,ciastka pizza i wiele innych rzeczy:).A do picia będą napoje,herbata,kawa i alkohol:)Będzie naprawde fajnie:)Wszystko rozpoczyna się o 19.00.:)Będę na Ciebie czekał na przystanku autobusowym:)A do mnie dojedziemy moim nowym samochodem. Bardzo prosze o przetłumaczenie mi tego;/;/;/;/;/

Gość Mala_09
przetłumacz sama a my Ci sprawdzimy ;>

Gość Mala_09
JAKBYS SIE WZIELA OD RAZU TO I BYS NAPISALA I SIE NAUCZYLA I JESZCZE PARE RZECZY ZDAZYLA ZROBIC. W TAKIM RAZIE ZYCZE LADNEJ JEDYNECZKI.

heh ja już oddałam swoją prace;p i pewnie jak zawsze będzie 4 lub 5;p;p to dla kolegów;p

Gość Imagination1984
Ręce razem z majtkami opadają jak się czyta jaka ta dzisiejsza 'młodzież' tępa.

Gość Mala_09
SUPER GRATULUJE A KOLEDZY NIECH SOBIE SAMI RADZA

Imagination1984 tępy to raczej ty jesteś! i pewnie żadnej szkoły nie ukończyłeś bądź zawodówkę hahaha!!