Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewfsdfewfgdscvz

dlaczego starsze kobiety są atrakcyjniejsze od tych młodszych?

Polecane posty

Gość fewfsdfewfgdscvz

Np. dziewczyna ok. 23-24l w porównaniu z dziewczyną 16 czy 17-letnią? I nie chodzi mi tu o zaokrąglone kształty czy syfy na twarzy - bo wiekszosc nastolatek ma swietne, kobiece figury, a wszystkie defekty skóry mozna łatwo ukryc...wiec w czym rzecz?

Gość Ponieważ cipka nastki
pachnie zdrową i płodną samicą. Twoja co najwyżej płynem do grzybicy pochwy 🖐️

Gość tiaaaaaaaaaaa
jakoś nie zauważyłam... Zwykle faceci zostawiają te starsze dla młodszych.. Czyżby woleli 20-letnie dzieci?

Gość fewfsdfewfgdscvz
poniewaz - przeczytaj jeszcze raz temat... kabel - ale zalozmy, ze obie maja kobieca figure, majne ubranie itp ladaco - mowimy o pierwszym spojrzeniu, nie o doswiadczeniu

Gość o kuwać
kurwa nie wiedziałam że 22-23 lata to starsza kobieta-dziwne no ale cóż skoro ktoś się uważa w tym wieku za starszą kobietę co nieżle

Gość o kuwać
no ładnie ktoś napisał dziewczyna kobieta a starsza to jest pani po 35 roku zycia

Gość fewfsdfewfgdscvz
o kuwac - kolejna nie potrafiaca czytac ze zrozumieniem??:O cholera, tam jest porównanie tej z tą - w takim przypadku nawet 5 letnia dziewczynka moze być STARSZA od 2 letniej:O

Gość ...XYZ....
ponieważ wiedza ze dla faceta po 12 piwach może nie stać... młodsze dopiero się o tym dowiadują ponieważ starsza zajebiście wygląda w czerwonej szmince a nie tak jak młoda która wygląda tak jakby wylizywała słoik po dżemie ponieważ starsza kobieta ma kolekcje intymnej bielizny dzięki której możne urządzić striptiz... młodsze zazwyczaj nie noszą bielizny starszej nie trzeba zaciągać do łóżka.... ona sama to zrobi starszą stać na wszystko młodszą niestety nie...

Gość szwedka
a ja w takim razie nie załapuję się do żadnegoprzedziału, mam 19 lat, ale za parę miesięcy będzie 20, jestem dzieckiem, czy kobietą?

Gość jestes gupia

Gość Ale bzdury pieprzycie
Prawdziwy facet, nastolatki (16-17letnią) bierze sobie wyłącznie do ruchania. Zaś te starsze (23-24lata) na żonę. My faceci stosujemy podział kobiet na: Kochanki, kurwy, matki, żony, ruchadła... nastolatki co prawda znajdą się najniżej w tej drabinie, ale z drugiej strony są najczęstszym bodźcem wywołującym u nas wieeeelką erekcję 🖐️

szwedka>>> juz nie jestes dzieckiem ;), jeszcze nie kobieta .... no ale ja nie mam 20 lat wiec moje zdanie jest takie jakie jest :)