Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivvka98

DZIEWCZYNY CO ZROBIĆ ŻEBY TAK PODNIEŚĆ BRWI? ŁUKI

Polecane posty

Gość zamroczona od ta
idź do kosmetyczki sama tak nie zrobisz jak chcesz nigdy, wizyta u kosmetyczki to kwestia do 10 zł i masz spokój, a bedzie to wykonane profesjonalnie mozesz tez nałożyć henne w odpowiednim dla ciebie koloże... to cos w rodzaju farby do brwi która bedzie ci sie trzymać z 3 tygodnie

Gość masz fatalne brwi
gówno z nimi zrobisz, laska ze zdjęcia widać, że jest zadbana, może ma parametralny makijaż? a ty masz brwi jakbys skubała po ciemku i bez lustra

Gość dziewczynoOO
czy ty uważasz ze ztoje brwi są gęste:O;/ no to chyba nie masz lusterka w domu najpierw je zapuść potem idź do kosmetczki! nie ma innej rady... masz żadkie bardzo brwi... szczerze mówie....

Gość olivvka43
pain au chocolat dziekuje, jesteś kochana;* a myślisz, że będą takie jak u tej laski?

Gość ta laska jest fatalna ma napom
powane usta, czym ty sie zachwycasz;/ brwi pewno zgolone i wytatuowane;|

Gość no nie moge smiechu warte
zamroczona od ta----- koloze chyba kolorze??? hehehehehehe dobre masz fatalne brwi---- moze ma parametralny hihi..... no nie moge dziewczynoOO ---- zadkie???????????????????? hehehehe usmialam sie zal

Gość olivvka98
czemu myślisz, że nie bedą mi pasowały? myślicie, że to jest trwały makijaż:( ile on kosztuje:>? haha, nieźle ktoś pojechał;d;d haha

nie beda takie bo nie masz takich getych brwii....przedewszystkim sa zle wyrwane..zbyt wyskubane...ta baba ze zdjecia ma brwi zrobione napewna henna albo mocno podkreslone ołowkiem....

Gość olivvka98
hmmm ja bym chciała głownie, żeby były takie karzywione, mogą być cieńsze:(

Gość prywatny detektyw...
mnie ciekawi jaka ma ta baba szminke

Gość olivvka98
hmm.. to laska z myspace, wpisz "dolcebaby89", USA pisze tam jakich kosmetyków używa do makijażu:) ciesze sie, że mogłam pomóc;)

Gość vxfgxfd
Może ich wcale nie skubała, ja np. mam takie rzadkie od urodzenia

Gość klaudia001
Kochana najpierw je zapuść i nie wyrywaj przez jakieś 1,5 tygodnia i codziennie smaruj gęstym kremem najlepiej na noc aby rosły do góry jak gdzieś wychodzisz to fajnie wyglądają jak sie je spryska troche lakierem do włosów będą sie trzymały ku górze najlepiej też je troche podrysować kredką do brwi w swoim dopasowanym odcieniu i będą śliczne!

Gość ManuelaM
Ja sobie zrobiłam permanentny u pani Estery w Magic Visage. Fajnie dobrała kolor do moich własnych brwi, teraz wyglądają na zagęszczone i podniesione.

Gość lillkaa
moim zdaniem, żeby zmienić wygląd brwi to najelpiej udać się na makijaz permanentny, jak mamy dobrze zrobiony to możemy na spokojnie zmienic wygląd całej twarzy, Estera z Magic Visage jest naprawdę dobra w temacie.