Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_zraniona_ona

Czemu facet nie potrafią normalnie zerwać z kobietą?

Polecane posty

Gość smutna_zraniona_ona

Dlaczego nie potrafi po prostu powiedzieć, że już nie chce z nią być, że juz nie kocha itd? Wiadomo, że ona będzie cierpieć, ale w końcu to minie z czasem. Mój (już ex) facet zamisat ze mną zerwać, kiedy poczuł, że nie chce kontynuowac naszego związku, robił wszystko, abym go znienawidziła. Nie wyobrażacie jak bardzo w ciągu tego czasu dałam się poniżyć, upokorzyć, wystawić do wiatru, zranić. Dlaczego? Bo go kochałam, tłumaczyłam sobie jego zachowania problemami, jakie pojawiały się w jego życiu. Ale nikt nie jest w stanie funkcjonowac w taki sposób. Doprowadził mnie do ostateczności. Diś nienawidze go z całej duszy. I teraz jestem świadoma, że jemu o to chodziło. Zrobił wszystko, żebym to ja z nim zerwała. A przecież gdyby pół roku temu powiedział mi, że już nie chce ze mną być, nie czułabym sie teraz tak bardzo poniżona jego zachowaniem. Owszem, cierpiałabym, ale nie ucierpiała by aż tak bardzo moja duma.

Gość smutna_zraniona_ona
napisze ktoś coś?

Gość smutna_zraniona_ona
zero odzewu :( żadna z forumowiczek nie znalazła się w podobnej sytuacji?

Gość fhmkxmk
mądrze napisane

Gość siala baba groch
niestety, facet byl dupkiem. Szkoda mi Ciebie, bo pewnie zostanie ci uraz i do twojego nastepnego chlopaka bedziesz miala dystans ... Ja tez bylam kiedys z kims takim i rzeczywiscie z calego serca go nienawidze a tyle ile upokorzen przez niego przeszlam to jak sobie o nich wspominam to noz w kieszeni mi sie otwiera. A mozna bylo wsztsko delikatnie zakonczyc...

Gość fhmkxmk
ja się znalazłam w takie sytuacji ale jestem bardzo zmęczona i nie mam siły jej opisać, w skrócie -też zachowywał się jak bydlak, ale ja byłam zaślepiona "miłością" i wybaczałam temu patafianowi wszystko, w końcu normalnie zerwał i wtedy wytłymaczył czemu tak się zachowywał, o dziwo bardzo szybko zrozumiałam przyczyny naszego rozstania a tak przez wiele miesięcy mną szargał i poniżał, a można było tego uniknąć

Gość stukpuk_puk puk
ja znalazłam się w takiej sytuacji - boli jak piekło ciągle boli, od ponad miesiąca i nic nie daje tłumaczenie że skoro posunął się do czegos takiego niewiel jest wart muszę jakoś żyć dalej, ze świadomością że ponizyłam się tak bardzo by on mógł ze mną na podstawie tego zerwać jakikolwiek kontakt, starałam się odejść godnie, niestety czuję się pusta i smutna, do samego dna wiem o czym mówisz

Gość smutna_zraniona_ona
Nie potrafię zrozumieć takiego postepowania. Co takiego złego zrobiłam, że sobie na to zasłużyłam? Masz rację, już mam uraz do facetów :(

Gość jestem na tym etapie
robi wszystko bym ja zerwała, ale kurwa nie umiem, nie poniżam się nic nie robię tylko pisze maile, ale to na nic sie zda:(((((

A to może nie jest tak, że on chciał do Ciebie wrócić? .... a Ty tego już nie chciałaś? ..albo się bałaś

Gość sroczka z drzewka
tez bylam w takiej sytuacji. bo faceci to tchorze. przeszlam mnostwo upokorzen, ale teraz jestem bogatsza o to doswiadczenie, a faceta uwazam za dupka i frajera :-)