Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

taki temat dowolny

Polecane posty

proponuję temat na którym każdy pisze o tym co mu zalega na wątrobie :classic_cool: totalnie wkurwia mnie głośna muzyka z mp trójek, czwórek czy czegoś tam jeszcze puszczana w komunikacji miejskiej :O zjadłam piętro ptasiego mleczka na uspokojenie 😴

tez mnie to wkurwia. i jeszcze mnie wkurwia taki jeden koles, niby ma panne a jakies dziwne rzeczy robi w stosunku do mnie ze to tak ujme :D

Gość tzyniczna. marysia.
mnie wkurza francuski Grazyny Muszynskiej w Do widzenia do jutra ktory leci wlasnie w telewizorni :o

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a mnie wkurwiają dzisiaj wszyscy

Gość Marcus Fenix
Kurwa ludzie powinni was wszystkich zamknać w psychistryku...... Takiego zageszczenia czubków na 1 m kwadratowy to niema nigdzie.... No bez kitu !!!! :) :) :)

Mnie wkurzają nastolatki które chcą byż w rytmie hip hopu i maja takie wysokie buty - adidaski z cropaa w których noga musi strasznie śmierdzieć. T shirty z napisami oczywiście z croppa. I te wszystkie buty za 300 zł ktore cala Polska nosi

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ja nie noszę, nie wqrwiaj mnie dziewucha ruska:O

o taaakkkkk! te suki co sie lansuja jako znawczynie hh mnie tez niemilosiernie rozpierdalaja :o

Mnie wkoorwiał tenis na Roland Garros. Szczególnie Igor Andriejew. Ale w końcu wygrał, więc jest git. Praca mnie wkoorwia jak zawsze od pon do pt :(

Gość Marcus Fenix
A ja sie wkurwie niemiłosiernie jak barca nie rozjebie w srode manchesteru w pył w finale ligi mistrzów !!!! Wypierdole telewizor przez okno !!!!

A mnie wkurzają stare babcie rozpychające się łokciami w autobusach. Niby takie schorowane a sprinty po autobusie uprawiają. Wiem, ze to pierdoła taka ale wkurza mnie to, wiec piszę.

Gargamel ma za swoje. Jaki on to nie jest zajebisty. Ten "sport" to 99% samochodu, reszta ludzi. Z dwojga złego rzeczywiście chyba lepsza Barca :(

Gość tzyniczna. marysia.
dobrze ze chocoaz radwanska wygrala :classic_cool:

Gość Marcus Fenix
Na szczescie w niedziele miejmy nadzieje wielka feta w Kraku !!!! Bedziemy sie bawic i swietować !!!!! Jazda, jazda , jazda !!!

Dziś jeszcze mnie wkoorwił pociąg do domu o 16.09 ze Śródmieścia. Loodzi od chooya, nawet się po doopie nie można było podrapać. :X

Mnie nic nie wkurza. Od jakiegoś czasu. I martwi mnie to.

Gość klklklllklk
wkurwiaja mnie ludzie których wszystko wkurwia:o