Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 25, 2009 proponuję temat na którym każdy pisze o tym co mu zalega na wątrobie totalnie wkurwia mnie głośna muzyka z mp trójek, czwórek czy czegoś tam jeszcze puszczana w komunikacji miejskiej :O zjadłam piętro ptasiego mleczka na uspokojenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurde faja 0 Napisano Maj 25, 2009 tez mnie to wkurwia. i jeszcze mnie wkurwia taki jeden koles, niby ma panne a jakies dziwne rzeczy robi w stosunku do mnie ze to tak ujme :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzyniczna. marysia. Napisano Maj 25, 2009 mnie wkurza francuski Grazyny Muszynskiej w Do widzenia do jutra ktory leci wlasnie w telewizorni :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Maj 25, 2009 Ja dzisiaj wkurwilam sie... Zaraz. Wlasciwie dzisiaj na nic nie jestem wkurwiona :D Jupi, Alleluja, Amen! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Napisano Maj 25, 2009 a mnie wkurwiają dzisiaj wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcus Fenix Napisano Maj 25, 2009 Kurwa ludzie powinni was wszystkich zamknać w psychistryku...... Takiego zageszczenia czubków na 1 m kwadratowy to niema nigdzie.... No bez kitu !!!! :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trywialna sucz 0 Napisano Maj 25, 2009 aja na spokojnie się rozluźnilam, teraz sobie zakoorwie w płuco i cacy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ruskaja_Djewuszka 0 Napisano Maj 25, 2009 Mnie wkurzają nastolatki które chcą byż w rytmie hip hopu i maja takie wysokie buty - adidaski z cropaa w których noga musi strasznie śmierdzieć. T shirty z napisami oczywiście z croppa. I te wszystkie buty za 300 zł ktore cala Polska nosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Napisano Maj 25, 2009 ja nie noszę, nie wqrwiaj mnie dziewucha ruska:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurde faja 0 Napisano Maj 25, 2009 o taaakkkkk! te suki co sie lansuja jako znawczynie hh mnie tez niemilosiernie rozpierdalaja :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ruskaja_Djewuszka 0 Napisano Maj 25, 2009 to dobrze że nie nosisz czym cie wkoorwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty_niezalogowany 0 Napisano Maj 25, 2009 Lusesita de Milagros Dolores jest zajebista dupa :P :) koorwa muszę się nawrócić odda Bogu serce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sergio Ramos 0 Napisano Maj 25, 2009 Mnie wkoorwiał tenis na Roland Garros. Szczególnie Igor Andriejew. Ale w końcu wygrał, więc jest git. Praca mnie wkoorwia jak zawsze od pon do pt :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 25, 2009 :D)) nie chcę was martwić ale chyba przegraliśmy życie... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcus Fenix Napisano Maj 25, 2009 A ja sie wkurwie niemiłosiernie jak barca nie rozjebie w srode manchesteru w pył w finale ligi mistrzów !!!! Wypierdole telewizor przez okno !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 25, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... no i jeszcze jestem załamana zespołem bmw sauber mój biedny Kubica :(:(:( stary, czas na zmianę timu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty_niezalogowany 0 Napisano Maj 25, 2009 Luisa jesteś bardzo piękna chyba jeszcze nie :P :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria Curie Skłodowska 0 Napisano Maj 25, 2009 A mnie wkurzają stare babcie rozpychające się łokciami w autobusach. Niby takie schorowane a sprinty po autobusie uprawiają. Wiem, ze to pierdoła taka ale wkurza mnie to, wiec piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sergio Ramos 0 Napisano Maj 25, 2009 Gargamel ma za swoje. Jaki on to nie jest zajebisty. Ten "sport" to 99% samochodu, reszta ludzi. Z dwojga złego rzeczywiście chyba lepsza Barca :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzyniczna. marysia. Napisano Maj 25, 2009 dobrze ze chocoaz radwanska wygrala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 25, 2009 ogólnie ludzie się nie myją i śmierdzą :( kocham skrycie Marka Webbera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Maj 25, 2009 wkurza mnie,ze mam lenia:( tyle zaplanowalam i nic nie zrobilam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcus Fenix Napisano Maj 25, 2009 Na szczescie w niedziele miejmy nadzieje wielka feta w Kraku !!!! Bedziemy sie bawic i swietować !!!!! Jazda, jazda , jazda !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sergio Ramos 0 Napisano Maj 25, 2009 Dziś jeszcze mnie wkoorwił pociąg do domu o 16.09 ze Śródmieścia. Loodzi od chooya, nawet się po doopie nie można było podrapać. :X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Maj 25, 2009 Mnie nic nie wkurza. Od jakiegoś czasu. I martwi mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria Curie Skłodowska 0 Napisano Maj 25, 2009 Nienawidzę śmierdzących żuli stojących pod sklepem, brzydzę sie nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ruskaja_Djewuszka 0 Napisano Maj 25, 2009 ja jeszcze nie lubie polaczków anty niemiecko rosyjskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty_niezalogowany 0 Napisano Maj 25, 2009 koorwa niech imienin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klklklllklk Napisano Maj 25, 2009 wkurwiaja mnie ludzie których wszystko wkurwia:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Maj 25, 2009 zalegają ; chipsy, czekolada, 3bit, kit-kat, kurczak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach