Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LLLOLLL

jak pozbyc sie uciazliwej adoratorki??

Polecane posty

ciagle spojrzenia ...wgapianie sie itp...wypytywanie o mnie

Gość może jej powiedz
ze cie nie interesuje,ze nie chcesz zwiazku z nia,wytłumacz dzieciakowi

Gość limme
Powiedzieć jej wprost, że się nie jest zainteresowanym albo zrobić coś obrzydliwego na jej oczach. Zjeść kozę z nosa itp... O God sama nie wierzę ,ze na to wpadłam heh

Gość lol12
powiedz jej, że się nie myjesz, masz haluksy i srasz na klatę. powinno ją to skutecznie zniechęcić do ciebie.

Gość psi kikut
Zrobic cos oblesnego przy niej, a najlepiej powiedziec o co chodzi.

Gość kjsbfk
Skoro tylko się na Ciebie gapi i wypytuje znajomych to gdzie tu uciążlwość? Co innego, jakby od rana do wieczora sterczala pod Twoim domem, 10 razy dziennie proponowała randki, nie odsępowała na krok itd. Może sobie po prostu wkręcasz? Skoro tylko się gapi to z pewnością grubo przesadzasz.

Gość mam radę
pierdnij jej do ucha , albo zjedz cebulowe chipsy, nie umyj po tym zębów i zaproponuj pocałunek:classic_cool:

olejjjjjj...caly czas olewam a to sie ciagnie juz qwa pare miesiecy ps.atrakcyjna baka a uparla sie na mnie juz mnie krew zalewa

Gość katrineeee
atrakcyjna? to w czym problem? jesteś gejem?:O

Gość kjsbfk
Nie uważasz, że przesadzasz? Skoro tylko się gapi to chyba nic takiego. A poza tym gdzie się na Ciebie gapi, pracujecie razem czy jak? Myślę, że masz manię prześladowczą;)

katrineeee w tym problem ze mnie nie interesuje mimo ze jest atrakcyjna...pewnie niedlugo ona bedzie jeszcze gadac ze chyba pedał jestem bo jej nie chce:(

Gość katrineeee
bo najwidoczniej jesteś pedauem!!!😠 jak mozna nie chcieć atrakcyjnej kobiety. wytłumaczenie nasuwa się samo.

Gość ikzer
ja dałem kilku kobietom kosza i nie uwazam bym byl pedalem

a co ty qwa myslisz ze fiuta na smietniku znalazlem czy cooooooooo!!

Gość katrineeee
QWA myślę, że w ogóle nie masz fiuta, bo współcześni faceci myślą właśnie fiutami!😠:P

Gość kjsbfk
A ja myślę, że sobie wkręcasz. Co z tego, że się gapi? To Ty chyba uciążliwej adoratorki nie widziałeś. Jak dla mnie to wygląda tak, że to Ty masz jakąś obsesję, zapewne się doszukujesz na siłę. Nikt normalny nie robi problemów z tego powodu, że ktoś na niego często patrzy. Ile masz lat, 13?:o

kjsbfk spłycasz wszystko i doszukujesz sie winy we mnie...moze ty tez jestes taka uciazliwa dla kogos i nie mozesz zrozumiec

Gość kjsbfk
No bo rozumiem jakby dziewczyna 10 razy dziennie zapraszała Cię na randkę, wydzwaniała od rana do nocy, wysyłała miłosne listy i smsy, sterczała pod Twoim domem każdego dnia w nadziei, że Cię spotka - to wtedy faktycznie mógłbyś mieć dosyć uciążliwej adoratorki. Ale skoro tylko się na Ciebie gapi, to ja w tym nic uciążliwego nie widzę. A poza tym gdzie się na Ciebie tak gapi, pracujecie razem czy jak?