Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trójmiasto - co warto zobaczyć

Trójmiasto - co warto zobaczyć

Polecane posty

Gość Kamienna Góra
:) Na Abrahama AMD - tam to są dopiero pizze :)

Gość w Gdańsku
Bazylikę Mariacką, Pałac Opatów przy Parku Oliwskim.

Gość Trójmiasto - co warto zobaczyć
Już mam przygotowany przewodnik, Wasze rady są na prawdę cenne :). Na pewno nie będziemy się nudzić

Gość gttdd
kolo kwadransu w gdyni u turka mozna kupic najsmaczniejszego kebaba w calym miescie:) (to jest tam jak sie idzie na skwer)

Gość gość
jezeli bedziesz w gdańsku to idź koniecznie do www.mariaszek-gdynia.pl :) serwują tam naprawde super jedzenie ;) moje ulubione

Gość karoloa90
Z dziećmi to można i dwa dni spędzić w Aquapark Reda a jeszcze i tak ze wszystkich atrakcji się nie uda skorzystać. Nie przesadzam, tego jest tutaj bardzo dużo. Już pomijam same zjeżdżalnie, ale są też jacuzzi, strefy z masażem, spokojne spływy, basen z falami prawie takimi samymi jak w Bałtyku.

Gość gość
Mam w planie w któryś weekend października się wybrać z dziećmi do Redy do Aquapark Reda. Opinie słyszałem raczej pozytywne. Zwłaszcza ludzie chwalą sobie zjeżdżalnię przez akwarium wypełnione rekinami. Patrzyłem już mniej więcej na cenniki to jakoś kosztownie nie jest. Sądziłem, że wstęp będzie więcej kosztował, skoro jest to jeden z większych takich kompleksów w Europie.

Gość gość
koleżanka mi mówiła, że warto zobaczyć całe trójmiasto, każdy elementy zakątek jest godny sprawdzenia. przymierzam się do eksploracji trójmiasta, jednak polecony przez nią pensjonat już nie istnieje. :( macie coś polecić?

Gość gość
Tak - zalecam zamieszkać w apartamencie Uno www.unoapartments.pl . Kompozycja komfortowych warunków i pełne wyposażenie mieszkania zadecydowały o tym, iż spędziłem bardzo przyjemny czas nie tylko w samym trójmieście, ale również i apartamencie. :)

Gość AśkaM

Koniecznie odwiedźcie Sopot. To moje ukochane miasto! Nie sposób się tu nudzić. Każdy znajdzie tu coś dla siebie :) Jeśli szukacie informacji w pigułce na temat Sopotu, atrakcji turystycznych, atrakcji dla dzieci w Sopocie, to polecam też zajrzeć tu https://esopot.pl/pl/ Są wszystkie ciekawe miejsca wymienione plus aktualne info o tym co się dzieje w mieście, gdzie warto pójść, zjeść, spać itp :)

Gość AśkaM

Koniecznie odwiedźcie Sopot. To moje ukochane miasto! Nie sposób się tu nudzić. Każdy znajdzie tu coś dla siebie :) Jeśli szukacie informacji w pigułce na temat Sopotu, atrakcji turystycznych, atrakcji dla dzieci w Sopocie, to polecam też zajrzeć tu https://esopot.pl/pl/ Są wszystkie ciekawe miejsca wymienione plus aktualne info o tym co się dzieje w mieście, gdzie warto pójść, zjeść, spać itp :)