Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za obciach

wczoraj na omegle, co za wstyd

Polecane posty

Gość co za obciach

nawet nie wiecie jaki obciach :o gadam z jakimś kolesiem, wysłał mi swoją fotkę. myślałam, że i ja swoją paszczą nie postraszę to swoje zdjęcie też wysłałam. Nie powinnam była tego robić :o Pocieszył mnie :o i niedługo się wyłączył :o Nie wiedziałam że aż tak działam na ludzi :o mieliście taką głupią historię na omegle? :o :o

Gość .m.m.
to trza było go pierwszego pocieszyc........................ :D:D:D!!!

Gość co za obciach
no właśnie że go nie musiałam pocieszać :o no kurwa, zawsze wplątam się w coś takiego. dobrze chociaż że szybko usunęłam zdjęcie z imageshacka :o ale chciał być miły i powiedział że mam ładne włosy. no tak, jak ktoś jest brzydki to się go pociesza jakimś ładniejszym szczegółem 😭

Gość co za obciach
moja elokwęcja spowodowana jest tym ponieważ jak żem była mała to mama zamykała mnie w lodówce marki "silesia" puszczając w kółko kolędy Talibańskie

Gość co za obciach
wymyśl coś lepszego, podszywaczu :-D Ale i to było całkiem, całkiem :D

Czym się przejmujesz,omegle ma to do siebie,że każdy po chwili się rozłącza :P Do mnie kiedyś jeden powiedział,że dla niego wygląd się nie liczy ( bardzo miło z jego strony :D) Po chwili powiedział,że dawno nie lizał cipki i czy mu dam :o gdzie takich robią?! ::D Dodam,że miałam 14 lat :o

Gość burasucz
może mu net zerwało, a tu juz panika :D

Gość co za obciach
no tak, ale mi się fajnie z nim gadało. nie sądzę, żeby akurat WTEDY zdarzyła się jakaś awaria intenetu, choć po prostu rozłączył się bez słowa w trakcie rozmowy. ale ja głupia jestem :o

Gość gość
na pewno ni jest zle,wrzuc na chwile fote

Gość gość
Zal jaka ty jesteś naiwna! Po cholere mu dalas swoje zdj jprdl wy ludzie jednak nie macie mozgu ja zawsze daje z neta a jak zobacze ze on da swoje i jest nie taki jak sie opisywal to sie rozlaxzam xd ale nie przejmuj sie tez tak mialam on szukal tylko dziewczyny do przelizabia a moze napewno odrzucil go twoj młody wiej :)

Gość gość
Szukam dziewczyny chętnej do zabawy przez kamerke. Ja: facet lat 21, opalony, nie otyły :-P Zostaw ślad, a ja na pewno sie odezwe!