Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwone ferrari

Jak sie powstrzymac przed rzyganiem

Polecane posty

Gość czerwone ferrari

zjadlam troche z aduzo (4 kanapki drozdzowke i 2 lyzki miodu), przytyje od tego, ale gorsze jest to ze opanowalam technike wywolywania wymiotow i teraz za kazdym razem jak z czyms przesadze to ide wymiotowac:(

Gość do lekarza
idz do lekarza bo to jest bulimia. Sama się nie powstrzymasz

Gość Bonzo007
Moze uruchomic umysl ... zwierzeciem nie jestes ... ludzie posiadaja cos takiego jak rozum :) Jak pocwiczysz 2 godziny to ... spalisz to wszystko i bedzie OK.

Gość czerwone ferrari
Bonzo007 latwo ci mowic...rozum.... zazwyczaj jezdze na rowerku stacjonarnym, ale teraz jestem u rodzicow, nie mam tu rowerka ani stacjonarnego a ni normalnego a gimnastykowac sie przez 2 godziny nie dam rady:/ moze sprobuje potanczyc narazie nie rzygalam moze juz tego nie zrobie, chociaz szczoteczka do zebow lezy tuz kolo mnie.....

Gość Borsuk_morski
Lepiej miec kompuls z rana ... niz z wieczora. Obecnie zjedz tylko bialko ... co 3 godziny po 100kcal. Twoj organizm moze pomiescic ok. 800kcal z weglowodanow, zatem jak spalisz 500-600kcal teraz to wyjdziesz na 0!!!!

Gość czerwone ferrari
cholera zebym tu miala rowerek to dwie godzinki i po sprawie a tak jestem w czarnej dupie:( moze faktycznie do konca dnia zjem duzy jogurt dzielac go na porcje albo bialka jaj kiedys pewnie bym nic nie jadla do konca dnia albo sie zalamala i obzarstwo gwarantowane, ale teraz sie nie poddam

Gość Borsuk_morski
Mozesz sobie pobiegac ... w miejscu - szybkie tempo = 500kcal straconych w godzine, do tego w dlonie wez jakies przedmioty i wymachy do przodu :)

Gość Borsuk_morski
Jajka zjedz cale!!! 1 ma ok. 75kcal, a organizm potrzebuje takze tluszczy - niezbedne dla gospodarki hormonalnej organizmu. Poza tym dzieki nim bialko bedzie sie wolniej wchlanialo :) Jak zjesz o 17 i 20 po 125kcal i pocwiczysz ... to dzien mozesz smialo uznac na ... normalny :)

Gość czerwone ferrari
dobry pomysl z tym bieganiem, dzieki:) godziny pewnie nie wytrzymam,bo coprawda na rowerku dam rady jezdzic dwie ale do biegania formy nie mam, ale pol godziny pobiegam pol potancze, troche sie pogimnastykuje i bedzie dobrze a jutro jade do siebie i nadrobie to na rowerku:D

Gość czerwone ferrari
borsuk serdeczne dzieki za rady zjem sobie jajko po poludniu i wieczorem:) glodna nie bede i przemiana materii na tym nie ucierpi tylko zle sie z tym czuje ze tej drozdzowki taki wielki kawal zjadlam:/ ale sie nie wyrzygam, nie chce byc wariatka:/

Gość grabarka
nie pomożecie jej i tak wyrzyga tego się nia da zatrzymać

Gość Borsuk_morski
Obstawiamy zaklady?

Gość grabarka
stawiam na tak piątaka na początek

Gość Borsuk_morski
OK, to ja obstawiam, ze nie. ferrari ... nie zawiedz mnie. P.S. a PLN czy EUR?

Gość przezylam to wiem...
myslicie ze bulimicy tylko wywalaja kcl z siebie rzygajac? no to zoonk...potrafimy godzinami katowac sie na silowni po zjedzeniu czegos "niedozwolonego" a to tez nie jest normalne...pytanie do autorki...jesli masz problem i zaczynasz sobie to uswiadamiac (a to powolny proces wiem po sobie niestety) to czy wazne jest dla Ciebie schudnac, czy byc zdrowa? ja po 2 latach postawilam na to 2-gie...kolejny rok walczylam zeby moj sen stal sie czyms realnym...przestalam myslec o dietach, co ile ma kcl i zaczelam zyc jak czlowiek...jak szczesliwy czlowiek...przez kolejne 2 lata nie stanelam na wadze, z obawy przed tym ze utylam, i znowu zaczne wpadac w paranoje...jestem zdrowa- calkowicie wyleczona, doszla praca, mieszkanie na swoim, uczelnia...wchodze w rozmiar 36, bez diet, bez sennych koszmarow, bez glodowek i godzin spedzonych na silowni i rzyganiu...bez wyrzutow i pogardy dla siebie...a jak cwicze to z mysla ze chce troszke nabrac miesni, a nie spalic obiad lub chwile zalamania...ale kazdy wybiera to co chce...zycze powodzenia, sukcesow i wiary w siebie :)