Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HAnna26lat-HAnna

Mieszkam na wsi i kiedy jestem w mieście łapie doła....

Polecane posty

Gość HAnna26lat-HAnna

Mieszkam na wsi, a pracuje w miescie. Na wsi to wiadomo- nikt sie nie stroi, chodzi sobie kazdy ubrany jak chce, człowiek nbie przyklada takiej wagi do ubioru. Jak wjezdzam do miasta to czuje sie normalnie przytloczona- ludzie tacy eleganccy, pieknie poubierani, a ja przy nich jak taka mysz koscielna- nic modnego nie mam na sobie, zwykle ciuchy, zero extrawagancji. Po powrocie do domu czuje sie sfrustrowana a zarazem cieze sie ze juz wrocilam z pracy, ze moge byc soba i nikogo nie udawac, ze moge sie przebrac w moje dresy, zrobic sobie kawke i posluchac jak cwierkaja ptaszki. Bardzo mecza mnie te wyjazdy do miasta, stresuje sie, ze gorzej wygladam od innych, ze nie mam takich ciuchow eleganckich.. Odf wrzesnia w ogole zaczne pracowac w szkole to tam pewnie bedzie jeszcze wieksza rewia mody.. Przeraza mnie to.

zawsze wygladaja bosko,,,kazdy tak mowi bo nikt nie ma tyle smaku co je:P

Gość Martita Buritto
Ja nie mieszkam na wsi ale mam rodzine na wsi i u nich natomiast jest t=straszna rewia mody- ludzie sie stroja bardzo jak ida do kosciola- faceci w gajerkach. Takze to chyba nie do konca tak jest.