Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żaklina sa

można kupić sukienke na wesele w Ptaku pod Łodzią ?

Polecane posty

Gość żaklina sa

czy warto tam pojechać ? jest jakiś wybór , mają sukienki dla kobiet fajne ? czy tylko modele dla anorektyczek ważących do 48 kg wie ktoś może ? :-(

jest caly wybor tylko ceny sa dosc wysokie w tyg nie zawsze wszystko otwarte nie wszedzie sprzedaja w detalu w weekendu podwyzszaja ceny generalnie oplaca sie jechac :>

Gość żaklina sa
za ile można kupić coś fajnego w tygodniu ?

ceny sa naprawde rozne, zalezy czego szukasz jesli cos taniego to do 150zl cos sie znajdzie (chociaz takie wielkie sklepy nie wiem czy beda czynne w tyg) jesli cos lepszego to mysle ze od ok 200zl cos sie trafi, butikow z taka odzieza jest sporo w weekend jest duzo wiecej pootwieranych sklepow dlatego radze ci jechac np w sobote.

jest mnóstwo sklepów, na pewno coś dla siebie znajdziesz :) no i przede wszystkim polecam wybrać się z samego rana, żeby Ci czasu starczyło na obejście wszystkich hal :)

Gość żaklina sa
czyli od 8 rano, tak ?

z tym an pewno to nie przesadzaj, ja pol roku temu na wesele nic sobie nie znalazlam :P w tym roku tez mam wesele za miesiac i tez tam najpierw pojade, mam nadzieje ze cos znajde :D

wszystko zależy od gustu, wiadomo :) też czasami wychodziłam z niczym, bo nic mi się nie podobało i byłam ogólnie na NIE :D ale podam przykład.. kiedyś kupowałam suknię na bal studniówkowy. Na Piotrkowskiej znalazłam jedną zajebistą! Ale cena wysoka - 450 zł.. Pojechałam do Ptaka i znalazłam identyczną.. za 250 zł :D

ano widzisz, moja siostra jak kupowala w tym roku kiecke to identyczna znalazla w zwyklym sklepie w piotrkowie tansza o jakies 60 zl :P ptak ma te zalete ze mozna w jednym miejscu znalezc sporo kiecek iw szystkie poprzymierzac nie trzeba jezdzic po calym miescie i na raty

o proszę :D taniej na Piotrkowskiej niż w Ptaku, nie spodziewałabym się :D ale racja - w Ptaku masz wszystko co tylko chcesz.. w jednym miejscu - to jest duży komfort, zwłaszcza dla kogoś, kto nie lubi łazić z galerii przez Piotrkowską do manufaktury. ja ogólnie nie lubię zakupów! :D szlag mnie trafia jak mam coś sobie kupić..

Gość żaklina sa
patrząc na godziny otwarcia to wolałabym w piątek pojechać na 6 rano i pochodzić do końca byłam tam kilka lat temu i nie byłam zadowolona z osób obsługujących, niefachowi i interesowali sie tylko osobami kupującymi hurtowo a klienci detaliczni ich drażnili czy coś sie zmieniło w tym temacie ?

nie na piotrkowskiej tylko w piotrkowie, takie miasto :P generalnie w tyg najwiecej ejst hurtownikow wiec na wejsciu niemilo pytaja czy detal czu hurt albo nawer rykna ze tylko hurt :o d;atego ja wybralabym sobote, wtedy wiecej ludzi sprzedaje w detalu

Gość żaklina sa
aha ,sobota lepsza,czyli wchodząc do sklepu to w progu muszę zapytać --detal ?

nie, nie musisz :D czesto jest wywieszka przy wejsciu "tylko hurt" ewentualnie panie cie poinformuja.