Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alizeee

potrzebuje rady

Polecane posty

Gość alizeee

Witam proszę doradzcie mi w akim temacie. Przyłapałam mojego chłopaka na tym ze wchodzi na czat. Wymienia się z dziewczynami zdjęciami. Gdy go zapytałam najpierw sie wyparł, poźniej powiedział ze to dla zartów itd. Jak zaczełaam sie pytać o czym z nimi rozmawia, powiedział ze o wszystkim o sexie tez jak poźniej sie wypytałam. Wiec zaczełamdrązyc temat zeby go wkurzyc pytałam czy pisze im co lubi, czego mu brakuje, czy pyta co je podnieca - no bo op czym facet moze gadac skoro chodzi o sex. Powiedział ze chce sprawdzic jakie niewierne potrafia byc kobiety majace męzów z chciały sie z nim spotkac itd. Juz nie mam siły mu tłumaczyc ze dla mnie to koniec ze mnie oszukał potraktował jak szmate, ze nie liczy sie ze mna z moimi uczuciami. Tak bardzo go kocham - kochałam...sama nie wiem po tym go nienawidze i brzydze sie nim. Sex - to cos co powinno byc tylko miedzy nim a mna nawet w rozmowie, on uskutecznia z jakimis babami. Odeszłam ale ta tesknota za nim mnie dobija... Proszę dziewczyny wypowiedzcie sie

Gość fghfgf
rzsucilas go ze gadal sobie przez czat hahaha lol

Gość alizeee
a czyli w porzadku jest gadanie z innymi babami o sexie, wymienianie sie zdjęciami i moze umawianie sie??

Gość asia z gór
powinnas sie dolaczyc do trojkata a tak na serio zal.pl

Gość Sex Coach
Alizee, masz racje, wiesz czym jest czat? odskocznią od prawdziwego życia, gonitwą za nieuświadomymi pragnieniami, leczeniem kompleksów poprzez kłamstwa na swój temat, pewien wstyd, ciekawość, brak samorealizacji, mnie też to swojego czasu kusiło, nawet swoją dziewczyne byłą poznalem na czacie i bylismy razem ponad rok, czat to taka randka bez spotkania, gra umysłów i flirt, nie pozwalaj na to

Gość lazy girl
ja bym wybaczyła...teraz każdy tak robi a może on nie wiedział że sobie tego nie życzysz myślał że to nic złego...ja sama mam chłopaka a wchodze czasem na czat jak sie nudze i tez o roznych rzeczach gadam nie uważam żeby było to coś złego.

Gość alizeee
lazy girl i co opowiadasz innym faceton co cie kreci w sexie, wysyłasz im zdjecia, pytasz co oni lubia w łóżku?? Nie denerwowałoby cie gdyby twój facet tak robił?

Gość Sex Coach
Lazy wyrośniesz z tego, obydwoje z chlopakiem pozwalacie sobie na flirtowanie z innymi, jednak to sprawia ze jestescie siebie warci:D

Gość lazy girl
na przykład mojemu chłopakowi nie przeszkadza że ja sobie gadam.to jest tylko gadanie...może Twój chłopak nie wiedział że Cie zrani w ten sposób, powiedz mu że sobie nie życzysz żeby będąc w związku z Tobą wchodził na takie strony(skoro Tobie to nie odpowiada) i niech wybiera

Gość on28
Jak ja bym mial taka dziewczyne ktora niepozwala mi pogadac na czacie to sam bym kopnol ja w d... moglabys go zostawic jakby sie umuwil z inna czy cos i ty bys ich nakryla a le za takie pitolenie ,wez przestan kobieto.

Gość jako facet...
nie widzę niczego z łego w takim czatowaniu. Jeśli dziewczyna jest np oziębła to tym bardziej.

Gość lazy girl
a co jest złego w tym że sobie pogadam o seksie z kimś innym??nie zdradzam go w ten sposób ani nie ranię.gdyby jemu to przeszkadzało to oczywiście nie robiłabym tego

Gość 1234567891011
chcecie zeby faceci nie pisali z laskami na czatach a same ich w taki sam sposob zdradzacie.suki!

Gość alizeee
no tak czyli według niektorych sama sobie jestem winna... a On jest w porzadku moze nie umowił sie bo za szybko powiedziałam ze wiem on28 nie uwazasz ze nie w porzadku jest gadanie o sexie z innymi, wymienianie sie zdjeciami opowiadanie o tym, co cie kreci i byc moze umawianie sie? a jak bym go nie nakryła to wg Ciebie nie byłoby tematu

Gość alizeee
1234567891011 nie mierz wszystkich swoja miara. Ja Go nie zdradziłam ani w taki ani w inny sposób

Gość on28
zamknij go do klatki najlepiej ;)

Gość 1234567891011
alize nie mowie o tobie

Gość alizeee
on28 Ty pewnie bys sie cieszył gdyby Twoja dziewczyna wysyłała innym facetom swoje zdjęcie, ogladała ich fotki, opowiadała co ja kreci w sexie i wypytywała o to obcych facetów. takiej na pewno bys w dupe nie kopnał. A ja mam szacunek do siebie chociaz On mnie nie szanował dlatego odeszłam

Gość on28
Moze sie wymieniac i robic co chce byleby nie przeszlo to do planu realnego a zostalo tylko w sferze anonimowego netu. Kobitki czesto tak fantazjuja i nikt nie ma tego zazle.

Gość alizeee
no moze nie doszło do spotkania bo za szybko zareagowałam. A poźniej bym mogła tylko sie wkurzac ze tak długo z tym zwlekałam. Ty tego nie masz za złe a ja mam

Gość alizeee
przemyslalam to przez noc! Mysle ze by mnie interesowal trojkat z inna kobieta i chlopakiem. Teraz to jestem szczesliwa ze on wchodzil na te strony!