Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reversed

Czy cyberseks jest zdradą?

Polecane posty

Gość reversed

Czy okresowy cyberseks z zupełnie nieznajomymi kobietami jest zdradą swojej kobiety? Przyznam że czasami bawię się w ten sposób przez internet, czasami przez telefon. Zwłaszcza wtedy gdy dłuższy czas nie mogę kochać się ze swoją kobietą. Potem mam wyrzuty sumienia. Z drugiej strony... czy powinienem? Przecież ja tych kobiet nawet nie znam, nie widzę ich, nie dotykam, nie całuję. Tylko słyszę, albo widzę to co do mnie piszą. Ciekawi mnie opinia kobiet w tej sprawie.

Gość taka_jedna_jedyna
tak to zdrada

Gość oczywiście że tak
jest to zdrada no chyba że twoja kobieta to akceptuje, wie o tym i sama ci dobiera takie rozrywki...wtedy to nie zdrada tylko wspólna dewiacja dodam jeszcze że w ten sposób wprowadziłes destrukcję do więzi ze swoją kobietą ..w efekcie zubożysz a potem zniszczysz w sobie (w swojej psychice) wszystkie uczucia a w dalszej kolejności zniszczysz swój związek z twoją kobietą....to nieuniknione zdajesz sobie sprawę żą takie zdradzanie nie przyczynia się do wzbogacania więzi i wyłączności oraz wyjątkowości w twoim związku z twoją kobietą?