Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusiaaaaa123

pierwszy raz

Polecane posty

Gość gusiaaaaa123

chcialam sie kochac z chlopakiem ale speszyłam sie i do niczego ni doszlo. chyba sie troche obawiam pierwszego razu. co mi poradzicie? mimo ze nie chce byc dziewica ;/

Gość gusiaaaaa123
piszcie prosze ze mna

Gość lecą do kosza
a ile masz lat?

Gość drachol
Ja moge Ci poradzić jako facet ;> nie wiem ile masz lat, ale nie spiesz sie z tym. Jezeli jestes pewna, ze chcesz z nim byc i podjac ryzyko zajscia w ciąże (takowe zawsze istnieje) to nie widze przeszkod. Jezeli chcesz sie kochac dla samego stracenia dziewicta - stanowczo odradzam.

Gość gusiaaaaa123
mam 18 i pol. nie chce sie kochac dla stracenia dziewictwa tylko mam na to straszna ochote i chce to zrobic z moim chlopakiem bo go naprawde kocham

Gość drachol
no to jestes moja rowiesniczka ;> Jezeli bardzo tego oboje chcecie to probujcie, praktyka czyni mistrza ;> Nie zapominajcie o zabezpieczeniu i zdrowym rozsadku bo to w tym wieku najwazniejsze ;>

Gość lecą do kosza
a długo jesteście razem?? to też ma znaczenie;)

Gość gusiaaaaa123
o zabezpieczenie sie nie martwie bo jest zawsze i wszedzie ;) chcialabym to zrobic ale jakos od srodka cos we mnie mnie krępuje

Gość Renia 76
Ja sie zapytam a od czego zaczeliscie zblizenie . W mlodym wieku emocje biora gore na tym co ma sie zrobic by wyszlo !

Gość gusiaaaaa123
jestesmy prawie 5 miesiecy

czegoś tu nie rozumiem, masz straszną ochotę to zrobić ale.. to może chcesz dla samego chcenia i próby "jak to jest"?? ile jesteście razem?? Nie za wcześnie?? Moja kuzynka ma 25 wiosen a nawet chłopa nie ma i jej sie nigdzie nie spieszy nie mówiąc juz o sexie.. nie spiesz sie z tym.. mowie Ci... potem nigdy nic nie wiadomo... i bedziesz zalować... A może planujecie ślub??;)

Gość gusiaaaaa123
zaczelismy glownie od pieszczot. palcówka i inne "molestowania" jak to nazywa moj facet

Gość gusiaaaaa123
mysle ze slub za pare lat wchodzi w gre bo jestesmy mega szczesliwi ze soba. :))) chcialabym to zrobic ale sie troche obawiam i nie wiem jak sie pozbyc obawy

Gość Renia 76
Czy byla s rozluzniona ? To istotne bo w wiekszosci przypadkow dochodzi do wytrysku nasienia jeszcze przed penetracja pochwy !

jak sie zaczyna związek od seksu, to potem nie wychodzi.. bo jeśli sie szanujecie, to szanujecie też swoje ciała.. a nie, pod wpływem emocji idziecie do łóżka, a potem sie plujecie w brode.. i strach zjada, bo może zajdę w ciąże?? Zaczekaj jeszcze.. ludzie poznają sie latami i czasem stwierdzają,żę do siebie nie pasują... Poza tym, jak kocha, to poczeka... a jeśli to wychodzi z Twojej inicjatywy.. to sie powstrzymaj.. Nauczcie sie szanować jako osoby, w całości, a sex i przyjomności zostawcie na koniec.. Warto z tym jak najdłużej czekać, mówie Ci...

Gość gusiaaaaa123
chyba jednak bylam troche spięta. ;/ kiedys czytalam o jakiejs dziewczynie i opisywala jak to ją bolalo i moze dlatego sie speszylam

Gość drachol
Moja dziewczyne tez bolalo za pierwszym razem ;> wszystko zalezy od dziewczyny, jedna boli mocno, druga mniej, innych wcale nie boli;p

Gość Renia 76
ja sie wczesniej sama piescilam i poznalam swoje cialo i jego reakcje !

Gość gusiaaaaa123
i wlasnie tego sie chyba obawiam . aczkolwiek czytalam ze sam stosunek nie boli , tylko przebicie blony jest malo przyjemne dla kobiety

Gość gusiaaaaa123
tez powoli sie pieszcze zeby lepiej znac moje cialo

Gość Renia 76
Kobieta jest tak zdenerwowana , ze ten bol jest i wydaje sie jej przyjemny i tak jest i pozniej gdy np. dochodzi do zblizenia a pochwa nie jest rozluzniona i nie ma sluzu by zlagodzic tarcie !

Gość zgadzam sie w calosci
z dudus!!!!! MOzesz potem bardzo tego zalowac,bo zapewne okaze sie,ze nie bedziecie razem!!! Kazdemu w wieku 18 lat wydaje sie,ze to ten ostatni..hehe\ Daj se spokoj dziewucho!! TO GRZECH!!!

Gość Renia 76
Poza tym naciaganie gumki w takiej sytuacji to tez komplikuje sprawe , najlepiej byc zabezpieczona w inny sposob !

Gość uwazaj zebys
nie zaszla w ciaze!!!poczytaj ile tu watkow o WPADKACH:)

Gość gusiaaaaa123
mialam kilku facetow i u zadnego nie czulam ochoty sexu

Gość Renia 76
Do tego dochdzi odpowiedni nastroj , bielizna itp. !

Gość Renia 76
Ja na " pierwszym razie " mialam ubrane rajstopy i wszystko odbylo sie w " Maluchu " i dlatego miejsce i nastroj ma duzy wplyw na seks !

Gość gusiaaaaa123
moj facet zrobil bardzo fajny nastroj, czulam sie jak w niebie , bielizne tez mialam przygotowana (na sobie ja mialam) i bylo wszystko ok, , no ale sie speszylam a ciąży sie nie boje

Gość gusiaaaaa123
aczkolwiek do dziecka mi sie nie spieszy

Gość Renia 76
Moj pierwszy partner wcale nie patrzyl co mam ubrane , byle we mnie wejsc , nie podniecalo go to wcale ale chcial sie za wszelka cene zaspokoic seksualnie a teraz to ja mam wymagania !