Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusiaaaaa123

pierwszy raz

Polecane posty

Gość gusiaaaaa123
moi poprzedni faceci tez tylko chcieli ze mna sexu , ale nie jestem taka glupia zeby oddac sie jakiemus i zeby potem on mnie rzucil ??!! ??? teraz tez mam wymagania! a jak! a moj o wszystko dba, o nastroj , zwraca uwage na bielizne (ja taz) itp

Gość Renia 76
Teraz kocham sie tam gdzie najdzie mnie chec !

Gość gusiaaaaa123
hehe :D i dobrze :)) obawiam sie przebicia blony i jak bedzie "wchodzil" we mnie

Gość gusiaaaaa123
??

Gość no nie mogeeeeee
nie seksij sie jeszcze, to nie ma sensu... zobaczysz, ze jeszcze sobie wpadniecie i tyle z tego bedzie.. co to jest? 5 miesiecy!! bu ha ha ha... mam znajoma, co juz ponad 3 lata z facetem jest, planuja slub a oboje jeszcze nic a nic.. bo sie szanują!! a ci kolesie, co byli wczesniej z Toba, to odeszli, bo sie im nie dalas.. a ten tez odejdzie, zanim sie obejrzysz.

Gość gusiaaaaa123
on mi powiedzial ze poczeka na mnie tyle ile bedzie potrzeba wiec raczej nie odejdzie

Gość lecą do kosza
dudududuś wychodzi ;) ja zaczełam od sexu zrobilismy to po imprezie u niego po tygodniu bycia razem a teraz jesteśmy 5 lat :D:D:D:D:D

Gość gusiaaaaa123
chce z nim to zrobic . zadbam tylko o zabezpieczenie i bedzie ok :) tylko musze sie pozbyc mojej glupiej mysli ... bo mysle ze jak on bedzie "wchodzil " we mnie to bedzie bolalo.

Gość gusiaaaaa123
a co zrobic jak moj pierwszy raz bedzie mnie bardzo bolal ?

Gość gusiaaaaa123
???

Gość gusiaaaaa123
hej !! odpiszcie prosze ...

nic nie zrobisz heh.nie rozumiem czemu Ci wszyscy odradzaja sex.przeciez to jest przyjemnosc tym bardziej ze nie chcesz tego zrobic z byle jakim chlopakiem.tylko trzeba pamietac o zabezpieczeniu!!nie ma nic lepszego od sexu z wymarzonym chlopakiem;)

Gość gusiaaaaa123
ludzie mnie tylko strasza a mnie to kreci

przestan nie masz 15 lat to jest 21wiek!!! 1raz fakt faktem boli ale nie kazdego ale jak przezyjesz 1 raz to pozniej bedziesz chciala jeszcze i jeszcze;D

Gość gusiaaaaa123
dzieki ! juz nawet teraz chce jeszcze i jeszcze :D

Gość olus999
nie gadajcie jej głupot (niektórzy) , jeżeli tego dziewczyna chce to ok ja z moim chłopakiem obecnie narzeczonym zrobiłam to po 5 miesiącach a teraz obchodzić będziemy 5 lat... oboje tego chcieliśmy , kilka razy zrezygnowaliśmy, gdyż ja się bałam a On mnie przytulał i wcale nie był zły.. wszystko zależy od chłopaka bo zdarzają się fiuty co cię zostawią jak im nie dasz.. sama to przechodziłam... Jeżeli go kochasz i czujesz z jego strony to samo to nie bój się, zabezpiecz się a nawet idź przed do ginekologa dla zbadania siebie , wybierz antykoncepcję i się nie bój... co do bólu, to mnie np. bardzo bolało aż się popłakałam i niestety bolało mnie za 5 i 6 razem.. z Tobą może być inaczej.. każda kobieta jest inna.. a więc POWODZENIA!

Gość olus999
aha gusia obejrzyj sex w wielkim mieście a zechce ci sie jak nie wiem co hehehh :)

Gość gusiaaaaa123
no ten film jest dobry xD znam go :) zrobie to jak tylko bedzie mozliwosc tzn jak nikt nas nie nakryje bo to jest nasza przyjemnosc

Gość szalonaa
jego palcowka boli ;((