Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florencja .

jak odzyskac brzuch po ciazy?

Polecane posty

Gość florencja .

w ciazy przytylam 11 kg, po ciazy kilka mcy mialam 4 kg wiecej niz przed i pozniej stopniowo je zrzucilam. Wage mam jak ptrzed ciaza, wymiary tez ale nie moge odzyskac brzucha. Chodze od pazdziernika na aqua-aerobic, cwicze brzuszki, wcieram kremy ujedrniajace ( od razu po porodzie zaczelam i to regularnie i dobre kremy, specjalistyczne) robie nawet oklady z guam i nie widze szansy powrotu do normalnego brzucha. I nie myslcie ,ze sie cudow spodziewam, to byl moj 2 porod (odstep 13 lat) i po pierwszym latwiej zapanowalam nad brzuchem.. Moze znacie jakies skuteczne metody?

Gość panna w złotych butkach
odzyskać? ja mam go w nadmiarze:P

Gość odzyskać brzuch
Odzyskać brzuch??? zajść znowu w ciążę

Gość florencja .
odzyskac brzuch sprzed ciazy, lub przynajmniej mocno zblizony- czyli jedrny i bez jakiegos chyba cellulitu- nie jestem pewna bo jak calkiem scisne faldke to nie widze skorki pomaranczowej, ale jak ,,zbiore,, srode kolo pepka rekami - to jest taki nierowny , pofaldowany

Gość ale masz problemyy
po co ci brzuch sprzed ciazy? masz dziecko, to jest najwazniejsze, zajmij sie dzieckiem pusta egoistyczna kobieto

Tak to często po drugiej ciąży bywa:) Ćwicz brzuszki ,a może się uda :)

Gość florencja .
moze takiej kuracji pradem ktos po ciazy probowal? trudno mi zakwalifikowac ten problem, ale chyba na plastyczne poprawki to jeszcze nie pora.. dodam ze nosze rozmiar 36-38 i ogolnie jestem zgrabna i nigdy nie mialam nadwagi wiec nie rozciagalam skory

Gość florencja .
dzieckiem sie zajmuje (teraz spi) ale uwazam ,ze dziecku dam dobry przyklad dbajac o zdrowie i wyglad i nie bedzie sie musialo -jak niektore dzieci -wstydzic matki kocmolucha..kiedy podrosnie

A to że ma dziecko oznacza, że ma zapomniec ze jest kobietą?! Ma przestac o siebie dbac i utonąć w pieluchach z brzucholem dyndajacym do kolan??!! Ja w ciazy przytylam okolo 10 -11 kg, ale brzuch mialam malutki i w sumie nic szczegolnego nie robilam, wcieralam kremy, cwiczylam i plywalam, a brzuch szybko zniknal. Moze Ty potrzebujesz wiecej czasu zeby dojsc do formy? Na pewno Ci sie uda

Gość florencja .
dzieki majjaa za wiare, ale to juz 2,5 roku i konca nie widac.. spodziewalam sie wiecej po tym jak przestalam jesc cukier, biala make i wszelkie mozliwe konserwanty.. moze trzeba zastosowac jakas diete wysokobialkowa zeby ten dziwny tluszcz z brzucha zamienil sie w miesnie? mi sam tluszcz nie przeszkadza, tylko ta jego nierownosc, jak wciagam brzuch to wyglada okropnie..

Moze jakie masaze i zabiegi w gabinecie kosmetycznym cos by tu pomogly?? Mysle ze warto sprobowac:)

Gość florencja .
dlatego tez tu pytam, moze jakas mama wyprobowala cos na ,,brzuch pociazowy,, i sie podzieli odkryciem

Gość florencja .
znalazlam inspiracje - hula hop zamierzam zakupic i codziennie uzywac- ma swietne opinie