Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

Jak wyglada pecherzyk ciazowy

Polecane posty

bylam dzis u ginekologa. Zrobiono mi usg i w sumie nie wiaodmo czy to pecherzyk ciazowy czy plyn w macicy ktory moze byc oznaka nadchodzacego @. Stad moej pytanei jak wyglada taki pecherzyk ciazowy? to \"cos\" co mam w osbei jest podluzne i ekarz powiedzial ze na 90 % raczej to nei ciaza.

Gość jesli mozna wiedziec
a robilas test???jak lekarz powiedzial,ze na 90 proce nie ciaza to sie nie martw.Tez tak kiedys mialam i nie byla to ciaza!

robilam 3. Pierwsze 2 firmy amil robilam w dniu spdoziewanej @ i 2dni po terminie a ostani trzecie robilam firmy pink test i robilam go 10 dni po spodziewanej @. No tak niby tak m ipwoeidzial ale powiedzial ze rozne cuda sie zdarzaja

no ale wyniki byly negatywne???skoro spoznia Ci sie@ to pewnie jestes w ciazy!!No juz sama nie wiem..

No tak negatywne. ale to jak? spozniony okres i wyniki testow negatywne? i lekarz powiedzial ze 90 % to nei jest ciaza

najpredzej sie dowiesz jak zrobisz sobei badanie z krwi. naprawde. nie ma co sie denerwowac i czekac dalej :*

a ktos zna jakies dobre i szybkie laboratorium w warszawie? szybkie tzn by ywniki byly syzbkie

ok,a ile Ci sie ciaza spoznia...skoro negatywne,to na 99% nie jestes...a przez stres nie masz@!!!!!!!

hehe okres spoznia mialo byc:D

tona pewno by testy juz daly 2 kreseczki!!!!!! Nie martw sie-zaloze sie,ze to wszystko stres !!skoro lekrz np nie wykryl Ci torbiela..

no niby tak ...ale zastanawiam sie cyz pecherzyk mzoe byc podluzny

To ktos zna jakeis sprawdzone laboratorium gdzie mozna zorbic bete

Gość joojjjjj
polecam labolatoria diagnostyka - tu masz linka http://www.diag.pl/ - ja byłam w krakowie - wynik na cito już po 4 godzinach i dałam 35zł - a 28zł jak wynik następnego dnia- ale w warszawie też napewno jest filia

a tam na tej stronei mam wpisac ze unkty pobran czy punkty obslugi klienta?

Gość pęcherzyk
pęcherzyk ciążowy jest okrągły, jak małe kółeczko

a nei trafiaja sie przypadki gdzie moze wygladac jak lezka ?

Gość ja miałam łezkę
a ty w którym tygodniu jesteś ????????? u mnie w 6 tc pęcherzyk był w kształcie łezki, z jednej strony wyraźnie szerszy, a w środku było widać żółtko i zarodek 4mm sam pęcherzyk to jeszcze nie ciąża, może być pusty, dopiero jak lekarz potwierdzi obecność żywego zarodka w pęcherzyku to można mówić o ciąży a kształt może być różny, ale nie spotkałam się z podłużnym, raczej okrągły, albo łezka czy kropla zrób betę! ja robiłam już 16 dni po owulacji i wyszła ciąża, po 10 dniach już można zrobić

Jak narazie nei mysle o ytm ze to ciaza! bo nei chce tego dziecka- tak iwem zaraz sie posypia teskty umoralniajace mnie ale jestem odrosla i wiem co mowie. wychodzilo by na to ze to jest ponad 2 tydzien.

Gość to o wiele za wczesnie
to za wcześnie, żeby lekarz na usg zobaczył czy to ciąża czy nie a test ciążowy robiłaś ? sam pęcherzyk to jeszcze nie ciąża, zrób test albo betę

robilam test a nawet nei jeden , 3 testy robilam ostani robilam w niedziele 24 maja a okres powinnam meic 14 maja . test wyszedl negatywny i byl orbiony z porannego moczu

Gość lekarz ma rację
skoro testy negatywne, to lekarz ma rację a betę robiłaś ? zrób, po co się stresować masz.

nie orbilam bety bo po pierwsze nei moge jakos znalezsc dobrego laba a p odrugie panicznie boje sie pobeiranai krwi tzn mdleje za kazdym razem gdy mi ja sie pobiera co tak naprawdejest uciazliwe dla mnei i dla osoby ktora to wykonuje poniewaz zamaist 5 minut i p owszystkim u mnei zajmuej to z 20 minut bo wszystkie zyly sie hcowaja i mdleje itp

Gość no to trudno
no to czekaj na okres i tyle