Mika121 0 Napisano Maj 26, 2009 bylam dzis u ginekologa. Zrobiono mi usg i w sumie nie wiaodmo czy to pecherzyk ciazowy czy plyn w macicy ktory moze byc oznaka nadchodzacego @. Stad moej pytanei jak wyglada taki pecherzyk ciazowy? to \"cos\" co mam w osbei jest podluzne i ekarz powiedzial ze na 90 % raczej to nei ciaza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesli mozna wiedziec Napisano Maj 26, 2009 a robilas test???jak lekarz powiedzial,ze na 90 proce nie ciaza to sie nie martw.Tez tak kiedys mialam i nie byla to ciaza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 26, 2009 robilam 3. Pierwsze 2 firmy amil robilam w dniu spdoziewanej @ i 2dni po terminie a ostani trzecie robilam firmy pink test i robilam go 10 dni po spodziewanej @. No tak niby tak m ipwoeidzial ale powiedzial ze rozne cuda sie zdarzaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesli mozna wiedziec Napisano Maj 26, 2009 no ale wyniki byly negatywne???skoro spoznia Ci sie@ to pewnie jestes w ciazy!!No juz sama nie wiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 26, 2009 No tak negatywne. ale to jak? spozniony okres i wyniki testow negatywne? i lekarz powiedzial ze 90 % to nei jest ciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Maj 26, 2009 najpredzej sie dowiesz jak zrobisz sobei badanie z krwi. naprawde. nie ma co sie denerwowac i czekac dalej :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 26, 2009 a ktos zna jakies dobre i szybkie laboratorium w warszawie? szybkie tzn by ywniki byly syzbkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesli mozna wiedziec Napisano Maj 26, 2009 ok,a ile Ci sie ciaza spoznia...skoro negatywne,to na 99% nie jestes...a przez stres nie masz@!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesli mozna wiedziec Napisano Maj 26, 2009 hehe okres spoznia mialo byc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 26, 2009 okres mi sie spoznia ok 2 tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesli mozna wiedziec Napisano Maj 26, 2009 tona pewno by testy juz daly 2 kreseczki!!!!!! Nie martw sie-zaloze sie,ze to wszystko stres !!skoro lekrz np nie wykryl Ci torbiela.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 26, 2009 no niby tak ...ale zastanawiam sie cyz pecherzyk mzoe byc podluzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 26, 2009 To ktos zna jakeis sprawdzone laboratorium gdzie mozna zorbic bete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjjj Napisano Maj 27, 2009 polecam labolatoria diagnostyka - tu masz linka http://www.diag.pl/ - ja byłam w krakowie - wynik na cito już po 4 godzinach i dałam 35zł - a 28zł jak wynik następnego dnia- ale w warszawie też napewno jest filia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 27, 2009 a tam na tej stronei mam wpisac ze unkty pobran czy punkty obslugi klienta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pęcherzyk Napisano Maj 27, 2009 pęcherzyk ciążowy jest okrągły, jak małe kółeczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 27, 2009 a nei trafiaja sie przypadki gdzie moze wygladac jak lezka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 27, 2009 bo znalazlam np takei zdjecia w necie http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://lh5.ggpht.com/_b92cHiNL0F4/SDrW2ogs0GI/AAAAAAAAACU/o-N4MiujgTQ/20080514.jpg&imgrefurl=http://picasaweb.google.com/lh/photo/gLbWuYHcejRkH4PkjzC8Jg&usg=__tEos6dBCBMsg094nkPPQ2fSQ6_g=&h=960&w=1280&sz=13&hl=pl&start=48&tbnid=fYw2b5zo9ikgMM:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dobrazki%2Bpecherzyka%2Bciazowego%26ndsp%3D21%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26start%3D42 I ten pecherzyk wcale okragly nei jesrt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja miałam łezkę Napisano Maj 27, 2009 a ty w którym tygodniu jesteś ????????? u mnie w 6 tc pęcherzyk był w kształcie łezki, z jednej strony wyraźnie szerszy, a w środku było widać żółtko i zarodek 4mm sam pęcherzyk to jeszcze nie ciąża, może być pusty, dopiero jak lekarz potwierdzi obecność żywego zarodka w pęcherzyku to można mówić o ciąży a kształt może być różny, ale nie spotkałam się z podłużnym, raczej okrągły, albo łezka czy kropla zrób betę! ja robiłam już 16 dni po owulacji i wyszła ciąża, po 10 dniach już można zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 27, 2009 Jak narazie nei mysle o ytm ze to ciaza! bo nei chce tego dziecka- tak iwem zaraz sie posypia teskty umoralniajace mnie ale jestem odrosla i wiem co mowie. wychodzilo by na to ze to jest ponad 2 tydzien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to o wiele za wczesnie Napisano Maj 27, 2009 to za wcześnie, żeby lekarz na usg zobaczył czy to ciąża czy nie a test ciążowy robiłaś ? sam pęcherzyk to jeszcze nie ciąża, zrób test albo betę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 27, 2009 robilam test a nawet nei jeden , 3 testy robilam ostani robilam w niedziele 24 maja a okres powinnam meic 14 maja . test wyszedl negatywny i byl orbiony z porannego moczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lekarz ma rację Napisano Maj 27, 2009 skoro testy negatywne, to lekarz ma rację a betę robiłaś ? zrób, po co się stresować masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 27, 2009 nie orbilam bety bo po pierwsze nei moge jakos znalezsc dobrego laba a p odrugie panicznie boje sie pobeiranai krwi tzn mdleje za kazdym razem gdy mi ja sie pobiera co tak naprawdejest uciazliwe dla mnei i dla osoby ktora to wykonuje poniewaz zamaist 5 minut i p owszystkim u mnei zajmuej to z 20 minut bo wszystkie zyly sie hcowaja i mdleje itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to trudno Napisano Maj 27, 2009 no to czekaj na okres i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach