Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAZMAN

CO MAM ZROBIĆ JAK MOJA KOBIETA NIEE CHCE SIE CZASAMI ZE MNĄ KOCHAĆ

Polecane posty

Gość TAZMAN

BO MÓWI MI CZASAMI ZE NIEE MA OCHOTY. NIEE ROZUMIEM TEGO JESTEŚMY JUŻ PRAWIE 4 LATA ZE SOBĄ WCZEŚNIEJ MIAŁA TAKI POCIĄG ZE KOCHALIŚMY BEZ ŻADNEGO ALE A TERAZ CZASEM TAK MAM POWIE MI ZE NIEE MA OCHOTY(NA SEX I OCHOTY NA MNIE;/) JESTEM SZCZUPŁYM GOŚCIEM CHOCIAŻ OSTATNIO ZACZĄŁEM CHODZIĆ NA SIŁOWNIE I MOJA BUDOWA Z MIESIĄCA NA MIESIĄC SIĘ POPRAWIA. KIEDYŚ MI POWIEDZIAŁA ZE JEJ SIĘ PODOBAJĄ DOBRZE ZBUDOWANI MĘŻCZYŹNI WIEC MYŚLAŁEM ZE W TYM TKWI PROBLEM ALE CHYBA NIEE BO TERAZ JAK JUŻ PISAŁEM CORAZ LEPIEJ WYGLĄDAM I MOJA PARTNERKA SAMA MI TO POWIEDZIAŁA TO JUŻ NIEE WIEM CO MAM MYŚLEĆ I CO MAM ROBIĆ ŻEBY TO ZMIENIĆ ŻEBY BYŁO DOBRZE

Gość powiedz jej to co tutaj nam
znudziła jej sie rutyna z tobą, zapewne po tylu latach juz jej nie jest tak dobrze jak kiedys, bo coraz czesciej starasz sie zaspokoic siebie a nie ją. nie ma ochoty bo wie ze bedzie beznadziejnie. znudziles jej sie.

Gość TAZMAN
WŁAŚNIE NIEE W TYM PROBLEM BO JA MOJĄ ZASPOKAJAM ZAWSZE MA ORGAZM

Gość TAZMAN
CZASEM TO JEST TAK PODNIECONA JAK SIE KOCHAMY ZE MI PAZNOKCIE WBIJA W PLECY I POŚLADKI ;)

Gość troche wyobrazni
a moze to nie orgazm, tylko symulacja z jej strony... postaraj sie facet-kolacja przy swiecach wino, przyjemna muzyka... moze byc kapiel w duzej ilosci piany... pieszczoty... i dopiero sie zabieraj do rzeczy

Gość TAZMAN
POWIEM TAK ZE NIE MIESZKAMY JESZCZE ZE SOBĄ I JAK PRZYJEŻDŻAŁA DO MNIE TO OCZYWIŚCIE KOLACJA BYŁA PRZY ŚWIECACH KĄPIEL WSPÓLNA PRZY ŚWIECACH TO I W CZASIE KĄPIELI MIAŁA OCHOTĘ TYLKO JAK JESTEM U NIEJ TO WŁAŚNIE NIEE MA CZASAMI OCHOTY JA WIEM ŻE FACET MÓGŁBY SIE KOCHAĆ I KOCHAĆ A KOBIETA CZASEM CHCE POSIEDZIEĆ POLEŻEĆ JA TO ROZUMIEM MOŻE WINA SIEDZIE TYLKO WE MNIE ZE JA JESTEM JAKIŚ ZA BARDZO ZBOCZONY I CHCIAŁBYM SIE CO CHWILE KOCHAĆ NO ALE JAK SIE MA TAKĄ KOBIETĘ TO CZASEM TRUDNO SIĘ POWSTRZYMAĆ;(

Gość natolinczyk
na spacery tez chodzicie przy swiecach? A samochodem nie jezdzicie pzypadkiem przy... swiecach? No to moze do sklpeu po zakupy tez przy swiecach? Rzygac mi sie chce przy swiecach.

Gość troche wyobrazni
to przytul i zapytaj czego jej brakuje w sypialni? a moze bierze tabletki i jej troche libido spadlo...musisz z nia porozmawiac

Gość TAZMAN
tak tabletki bierze już od 2-3 lat może po dłuższym zażywaniu jej libido spadło wszystko możliwe

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaa
napisales ze czasem nie chce sie kochac - czasem! dlaczego chcesz to zmienic skoro odmawia od czasu do czasu.

Gość natolinczyk
jak to jak? Najlepsi i najbardziej super ludzie na tym swiecie UBERMENSCH maja orgazmy na 100 roznych sposobow, maja 50 punktow G i sa najlpeszymi kochankami na swiecie. To wiedza na pewno. No bo kto robilby kolacje przy swiecach tylko prawdziwy kochanek a nie jakis tam leszcz.

Gość TAZMAN
ja niee mówie ze miała wcześniej bo wcześniej bywało ze ja tylko miałem a ona niee albo odwrotnie ze ona miała a ja niee teraz jest tak że ona ma i ja przeważnie też bo czasami jest tak ze już ją boli bo dłuższym sexie

Gość troche wyobrazni
piszesz ze jak jestescie u niej to wtedy czesto nie ma ochoty... moze krepuje sie rodzina/wspollokatorami... facet moze zawsze i raczej nie obchodzi go co sie dzieje wokol, kobiety czesto inaczej do tego podchodza. hm mozesz tez wziac ja na wycieczke samochodem do jakiegos lasu ;)

Gość TAZMAN
czasem sie krępuje bo mama za ścianą ;p;p;p ale to jest żadkość chociaz czasami tak, samochód dobra myśl pomyśle

ja tez nie mam ochoty jak moj facet np przyjedzie do mnie po pracy... lubie przed seksem wykapac:P

czasem sie krępuje bo mama za ścianą ;p;p;p ----------------------------------------------------------------- dziwisz sie?? bo ja w ogole... :o

Gość troche wyobrazni
widzisz wszystko ma swoje powody, musisz z nia rozmawiac a nie pytac na babskich forach... tylko grzecznie i nic na sile, pamietaj ;)

Gość Grupowiczka
troche wyobrazni ales ty madry, a ja zanm takie laski ktore moga wszedzie, nawet az po obscene. to sienazywa brak wstydu i nie ma znaczenia czy facet czy kobieta

Gość nina077
ja mam to samo...zniechecam sie do seksu, jak wiem, ze moj maz nie wykapal sie przed..Czesto w zartach mowie mu:\"znow brudny idziesz spac\" albo \" znow leniu nie chce ci sie kapac\" , czesto mowie, ze uwielbiam jak jest swiezy i ladnie pachnie..ale czasem to tak jak grochem o sciane:(((-bo on bierze prysznic rano:((, a mnie obrzydza calowanie spoconego ciala, czy jeszcze gorsze seks oralny:(( moze autorze za malo dbasz o higiene??

Gość troche wyobrazni
Grupowiczka po pierwsze to jestem kobieta, po drugie w zwiazku mozna robic rozne rzeczy oczywiscie jezeli obydwie ze stron chca... a opinia innych jest zbedna

bo faceci to nie maja wyobrazni, moj kiedys do mnie przyjecha lpo calym dniu pracy i zachcialo mu sie seku oralnego:D potraktowalam to jak niezly dowcip:D

Gość co za jad z was się sączy
pewnie udaje te orgazmy

Gość mi gosia
a moj facet ma wyobraznie, ale ja tez nie jestem jakas nadasana kwoka, nie robi mi za kazdem razem kolacji przy swiecach i kapieli bo to jest jakis tani chwyt z harlequinow, w ogole aranzoanie czegos akiego w domu uwazam za niezla glupote i brakwyobrazni. zyjemy razem, wspolnie jemy przede wszytkim obiady, kolacje, wyskakujemy gdzies na lono natury i sie samo uklada niczego nie prowokujemy i nie naciskamy bo nie na tym polega zwiazek, przykre to jest jak ludzie maja nawbijane do glow ze zwiazek oparaty jest na seksie, ale co mnie to ostatecznie obchodzi, kazdy zyje tak jak chce. Najlepiej to siedziec w jaskini i nie wychodzic i tylko sie seksic, to sie znudzi bardzo szybko.

Znajdź inną co cię będzie zadowalać. Niech teraz twoja lala poczeka na seks.

Gość TAZMAN
do NINA077 niee jestem takiego typu facetem co sie nie myje, zawsze jak jestem u swojej kobiety to sie kompie wieczorem to przecież podstawa bo która z Kobiet lubi spoconego mężczyznę w łóżku żadna ;)(chyba;p) jak to sie mói dbam o siebie ja niee mówie ze mój związk opiera sie tylko na sexie ja bez tego żyć moge ale czasem człowiek dostaje taki bodziec ze sie mu chce ;) to chyba normalne jak sie ma popęd seksualny ;)

Gość TAZMAN
do Kaliban > ja wiem ze taki sposób jest dobry z poczekaniem i czasami tak robie ale ale czasami jak ją widze w piżamce to Ciężko mi sie powstrzymać ;/ jestem tylko facetem ;)

Gość TAZMAN
dobra dam sobie rade dzięki temat można zamknąć i usunąć

Gość frufru
CZASEM to się kazdemu nie chce. czyli wszystko w normie.