Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdhhgjjhkjhkjhk

ocencie moj jadlospis, prosze

Polecane posty

Gość gfdhhgjjhkjhkjhk

Zjadlam dzis: jogurt jogobella 150 gr jablko, kilka truskawek salatke - pomidor, ogorek, cebulka 2 ziemniaki 1 sledzia 1 kromke graham, 2 plastry sera bialego zdrowo?

Gość za mało

Gość za mało
bardzo współczuję

Gość oleksja11
o widze topik dla chorych na zaburzenia odzywiania:)))), hehehe, z takimi ilosciami jedzienia to zycze powodzenia, i oby wlpsy nie powypadaly z zebami za jakis czas:)

Gość Nightsky
Padłabym z głodu jak bym tak jadała :P

Gość bez sensu serdecznie
dość- a co ty wpierdoliłaś całąmiche ryżu, gdzie porcja na jedna osobę to ok 35 g (1 paczka na 3) który zapełnia żołądek i wypycha go a mówisz dziewczynie która zdrowo zjadła warzywa ser biały jabłko że za dużo??? ogarnij sie, no i te ciastka słonecznikowe... tłuściochu mogłabyś całkowicie zrezygnować ze słodyczy

gfdhhgjjhkjhkjhk- to faktycznie mało, ale na pewno zdrowo, warzywa i owoce możesz jeść w wiekszych ilościach, naprawde... pod różną postacią

taaaa ''bez rygorystycznych diet 5kg'' co ty wypisujesz w tej stopce dziewczyno...

bez sensu ... miseczkę napisałam MISECZKĘ a nie michę w której bigos gotujesz :D dokładnie pół szklanki suchego co daje po ugotowaniu miseczkę :P a słonecznik to cenne źródło witamin , olei roślinnych itd :P

słonecznik tak... ale nie w słodkim ciachu...:D

moja droga 5 kilo w miesiąc to bardzo dużo, wiedz że będziesz miała efekt jojo?

bez sensu.... dla mnie to nie są rygorystyczne diety, mój ogranizm został tak przestawiony i uwież mi że się nei głódzę , poważnie . może to i mało ale wystarcza mi na cały dzień

nie będzie efektu bo to nie dieta, to mój styl odżywiania więc nię będzie "zakończenia" jak w przypadku określonych co do dnia diet

Gość jestescie wszystkie
nienormalne z tym swoim zywieniem,im wiecej warzyw ,szczegolnie salat tym bardziej tluszcz bedzie odkladal sie w organizmie.Gratuluje glupoty i owczego pedu.

ja dziś zjadłam kilka wafli ryżowych, surówkę z ogórków z jogurtem, surówkę z sałaty z rzodkiewką i pomidorem z sosem winegret, pół paczki ryżu brązowego i 2 malutkie gołąbki:) a jeszcze wieczór przede mną. Wypije kefir i pewnie goracy kubek.... takim sposobem schudłam 10 kg w 3 miesiace. NOOOO 12 niecałe:D ale ja to sie naprawdę nie głodze:) jestem taka najedzona... jakbym miała jeść przez 3 m tyle co ty to bym zmarła:D

''jestescie wszystkie nienormalne z tym swoim zywieniem,im wiecej warzyw ,szczegolnie salat tym bardziej tluszcz bedzie odkladal sie w organizmie.Gratuluje glupoty i owczego pedu.'' a ja gratuluje małego rozumku

jak wytrzymam 3 m-ce i nie umre to będzie super :) pozatym nie lubię marchercheweki , rzotkiewki , kapusty , szpinaku, szczypiorku , selera, pietruszki, fasoli , groszku , cebuli ..dla mnie istnieja tylko ogórki , pomidory , kukuryda i kapusta pekińska i papryka więc nie bardzo mam w czym wybierać :( no więc co mam jeść ? dlatego jem mało hehehe :D

Gość wwrrr
za malo, nie wiadomo w jakich godzinach, w jakich zestawach, no i ten jogurt tak nie bardzo - cukier, lepszy bylby naturalny chleb to raczej na sniadanie niz kolacje [tylko czy to ostatnie to kolacja, czy jeszce jakas bedzie?]

Gość wwrrr
serdecznie dosc - czyli co, planujesz cale zycie o 500 kcal dziennie? no, to dlugie to zycie nie bedzie... :(

Gość mówi że sie nie odchudza
a sama potwierdza ze to mało.. to nawet nie 500kcal

Sniadanie-kromka graham,2 plastry sera białego,śledź II śniadanie-jogurt,jabłko,truskawki Obiad-2 ziemniaki,ta surówka i jakieś mięso trzeba było dodać A kolacja gdzie???? Za mało moim zdaniem zjadłaś :)

Gość pewnie że mało
jeszcze na kolacyjke sobie jakąś brokułkę ugotuj:) i popij kefirem

Gość oleksja11
moze masz poczatki anoreksji?

Gość a ja osobiscie radze
dowiedziec sie czym naprawde sa warzywa ,jak zachowuje sie organizm dlaczego dotad nikt na takiej diecie nie schudl,skad sie bierze efekt jojo?Komercje napedzasz osobo z wielkim rozumkiem.Gdyby ludzie potrafili sie odzywiac nie byloby kretynskich diet,glodowek zabojczych dla organizmu,ktore do niczego nie prowadza.