Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbibbelot

Dziwczyna przeczytala sms kolegi do mnie i teraz oczekuje przeprosin od niego

Polecane posty

Gość bbibbelot

Rozmawialismy sobie z kolega i on pozniej sms wyslal mi wiadomosc ze jego zdaniem ona trzyma mnie pod pantoflem, manipuluje mna i jest damulka. Ona to przeczyala i teraz oczekuje ze on ja za to przeprosi. A przeciez on do niej tego nie pisal tylko do mnie. Teraz jak widze sie z moim kolega to ona wali fochy ze ja zachowuje sie nielojalnie wobec niej i ze ma msobie robic co chce. Zazwyczaj w tym momencie odpuszczalem spotkanie z kolega by nie walila fochow ale ile mozna. Ona jest obrazona, nie chce chodzic na spotkania w wiekszym gronie zwlaszcza jak on tam bedzie bo mowi ze on ja bedzie buzgal itd a to nie prawda :-o Jak z tego wyjsc ?

Gość kolega ma racje
I to widac

ona rzeczywiście ma cie pod pantoflem:) a moim zdaniem nie ma oco stroić fochów. ma za wysokie mniemanie o sobie a ty masz prawo mieć kolegów nawet takich którzy za nią nie przepadają

kazde slowo kolegi bylo prawda niestety...to niech nie chodzi.ja osttanio przeczytalam co moj napisal do swojego kolegi (chcialam napisac z jego koma sms's go mamy).mielismy isc na jakas impreze,gdzie nikogo nie znam,wiec sie ociagalam (wolalabym zeby sam poszedl)...to juz mu musial naskrobac,ze sie ociagam i nie mam humoru..mogl sobie darowac.

Gość ...---...
Niech najpierw ona was przeprosi za czytanie prywatnej korespondencji:/ ciężko dziewczyna będzie w życiu miała skoro tak się przejmuje opinnią innych. a ty powinienieś spotykać się z kolegą jak najczęściej, a jak będzie stroić fochy, że idziesz to powiedz jej że chyba nie chce by inni koledzy pomyśleli, że tamten miał racje:D

Gość Co zrobic To chyba proste
Przyjemnie ci jest teraz? No to tak wlasnie bedzie wyglac cale twoje zycie jak sie z nia zwiazesz.

Kolega po prostu ją rozszyfrował :classic_cool: i dlatego ona się wnerwia i foszy :D Uciekaj od niej, albo chociaz sie postaw... no chyba, że naprawdę jesteś już pod tym pantoflem... :D

Gość ofermm a
kiedys marlon brando powiedział że żydzi rządzą hollywood. w odpowiedzi żydzi zorganizowali bojkot filmów z marlonem brando. :D ta sytuacja wydaje mi się podobna :D