Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listeczka

testy ciążowe-pytanie

Polecane posty

Gość listeczka

czy komuś w testach ciążowych wyszło ze nie jest w ciąży a bylo inaczej??na ile mozna im wierzyc ???

Gość kotka222
mnie test nigdy nie oszukal

Gość listeczka
w tescie pisze ze jezeli sie spodziewam dzisiaj @ to zrob rano test a jezeli dzien po spodzoewanej miesiąccze to o dowolnej porze dnia czy to wiarygodne??

Gość kotka222
najlepiej zrob dzien po spodziewanej mieisiaczce bedzie wirygodnie

Gość listeczka
zrobilam dzisiaj wyszedł negatywnie ale boli mnie mocno podbrzusze od 6 dni-nigdy tak nie mialam-nie wiem czy jest sens jutro powtarzac?

Gość listeczka
A czy jest mozliwe ze ten z moczu sie myli a z krwi jest lepszy?

Gość listeczka
czyli co?? zawsze test po wyznaczonym dniem @ nigdy w dniu @ ani przed nim tak?? czyli mozliwe z e dzis pokazal ze nie jestem a jutro a lbo za 2 dni pokaze juz ze tak ? tak?

Gość listeczka
???? hallo??

mi jakis czas przed okresem pokazał że ciązy brak a po terminie okresu pokazał że ciażą jest i jest juz 27 tygodni :) dlatego lepiej robić z krwi albo niewystapieniu okresu

Gość listeczka
no dzięki śliczne z e odpowiedz -no to mam nadzieje na dziecko i czekam tylko aby nie dostać@ -dzięki podniosłaś mnie na duchu troszke bo bylam juz zalamana!!!

No ja też robiłam w niedziele test, wyszedł negatywny. I tez mnie boli podbrzusze.... Ale jakoś nie wydaje mi się, żebym była w ciąży, niestety....Czytałam o bólach implementacyjnych, ale podobno to bardzo rzadkie:( Już szybciej plamienia, ja ich nie mam. A Ty masz?

Gość listeczka
chcę być w ciązy!!!

Gość listeczka
nie ,nie mam plamien tylko brzuch boli a nigdy mi sie to nie zdarzalo -zawsze ból w dniu @ nigdy 6 dni naprzód

No to ja mam identycznie jak Ty. @ powinnam 2.06 dostać, a od piątku mnie podbrzusze boli...W sobotę dodatkowo się dziwnie czułam, obrzmienie piersi, dziwne samopoczucie itp. Zrobiłam test w niedzielę rano.I nic. I chcę tu podkreślić, że ja jeszcze nic sobie nie wmawiam, bo my dopiero zaczęliśmy starania, a nawet dopiero w czerwcu mieliśmy "na poważnie " zacząć....Tyle, że evre odstawiliśmy w kwietniu.

Gość listeczka
ja jestem regularna tzn mam cylke 27 dniowe i właśnie dziś wypada mi @ i robilam test bo boli mnie juz od czwartku brzuch ale wyszedl negatyw dlatego sie nakręcam ze moze za wczesnie go robilam w dodatku o 16

Gość basiakz
15.05. powinnam dostać @ 18.05 zrobiłam test 2 kreski 22.05 powtórzyłam też 2 gin przepisał mi luteinkę ale ciąży nie widział dzisiaj test 1 kreska druga ledwo widoczna co o tym myśleć