Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Woj20

Nie wiem co we mnie widza kobiety

Polecane posty

Gość Woj20

mam pewne defekty, nie lubie na siebie patrzec, caly czas uwazam na to zeby mnie ktos nie sfotografowal. A dziewczyny i tak sie do mnie usmiechaja. Czy to jest oznaka ze podobam sie im czy ze jestem tak smieszny?

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaa
moze sie z ciebie smieja?

Gość Woj20
tez tak mysle wlasnie, sam nie wiem. czasami sie troche glupio opatrza, ale czasami to tak jakby pierwsza reakcja na moj widok. Nie wiem sam nie uwazam sie za pieknego ale zastanawiam sie czy jestem az tak zalosny i nie tylko nie mam szans ale wrecz musze sie liczyc z wysmianiem czy moze sie w jakis sposob podobam. Zadna dziewczyna nie powiedziala mi nigdy ze jestem ladny czy przystojny, czy chociazby ze sie jej podobam. Nie wiem co mam sadzic, moja meskosc i tak juz jest na skraju pewnosci siebie. Lekki usmiech dorowadza mnie do szalu. Zreszta kiedys bylem w Warszawie to jakies gowniary wsiadly do autobusu ktorym jechalem spojrzaly na mnie i zaczely sie wysmiewac. Myslalem ze zapadne sie w ziemie. Probowalem z nimi porozmawiac ale ona milczaly i tylko sie smialy. Powoli trace wiare we wlasne sily, czuje sie jak jakis odmieniec. Gdybym chociaz wiedzial ze jetem brzydki i nie zwracalyby na mnie uwagi a tu nikt nic nie powie. Nie wiem co mam myslec. Zwariuje niedlugo. Nigdy nie mialem dziewczyny, bylem tylko z jedna bardzo krotki czas ale nie doszlo do zblizenia i zostawila mnie po miesiacu bez slowa. Tak po prostu.

Gość z innej planety
Mezczyzna nie musi byc piekny wystarczy , ze ma w sobie cos. Czy te dziewczyny smieja sie Z Ciebie czy DO Ciebie? Nie piszesz jakie masz defekty. Trudno zgadywac. Takie sytuacje jak opisujesz latwo sprawdzic. Odpowiedz usmiechem na usmiech /to reakcja naturalna/ i zobacz czy znajomosc posunie sie dalej.

Gość Woj20
Nie wiem raczej nie mam defektow, jedynie co to lekko skrzywiona przegroda nosa. To mozna oczywiscie operowac i naprostowac ale nigdy nie czulem takiej potrzeby. Nie mam specjalnie kompleksow, tylko ze jak dostaje takie znaki, rekacje to mysle ze to moze dlatego sie wysmiewaja? Chociaz nie jest to az takie bardzo widoczne. Moze ksztalt mojej twarzy, wyglad jest jakis nietypowy dziwny. Ale jak tak sie porownuje to sa bardziej dziwne twarze na swiecie i dokola. Sek w tym ze ja juz nie wiem, tak jak te dwie dziewczyny w autobusie to sie wysmiewaly, nie jakos tak paskudnie i po chamsku, no ale smialy sie, patrzyly i sie laly ze smiechu. W sklepie np. czasami jak zagadne zamyslona ekspedientke to potrafi sie do mnie usmiechnac, w Rossmanie raz taka mloda to w zasadzie sie nawet wdzieczyla do mnie, ale ja juz nie wiem boje sie ze jak cos powiem, zaproponuje to bede wysmiany. To mnie blokuje w ogole przed zaczynaniem znajomosci i musze sie kontrolowac zeby w razie czego uciekac.

Gość Woj20
z innejplanety masz racje z tym usmiechem, ale ja sie probowalem kiedys usmiechac, ktos tam moze sie usmiechnal ale nie bylo nic z tego tylko tak przelotnie. Nie wiem to juz trwa kilka lat i w sumie to boje sie usmiechac, jak tylko jakas sie do mnie usmiecha to wlacza mi sie mechanizm obronny - ucieczka, albo paraliz jezeli musze jszcze jakas chwile poczekac.

Gość tomeczekkkk
nie przejmuj sie chlopaku ze ssie smieja z ciebie czy do ciebieistotne jest ze sie smieja

Gość cfgncv nv cn
jeśli się nie boisz to wrzuć zdjęcie, inaczej nie jesteśmy wstanie ocenić czy śmieją się z Ciebie czy do Ciebie

Gość olivka123
A o jakich defektach mówisz?

Gość Woj20
wiem chcialem wrzucic odrazu, ale mam takiego stresa ze boje sie osmieszenia, w sumie moj temat jest taki zenujacy, a jak mnie ktos rozpozna to bede sie czuc jeszcze gorzej. Moglem napisac zupelnie inny tematu, np. jak oceniacie takiego chlopaka i podszyc sie pod dziewczyne. Chyba tak zrobie za jakis czas, wtedy nie ebdzie wiadomo ze mam takie problemy.

Gość Woj20
Cartoon dlaczego?

Gość cfgncv nv cn
no jak tam chcesz ;) chociaż ciekawa jestem jak wyglądasz :P aha i na kafe na pewno będą pamiętać Twój temat, i jak kiedyś pojawi się taki z laską chcącą opinii o facecie to na pewno i tak sobie Ciebie przypomną :D więc sięzastanów czy wolisz czekać czy mieć to z głowy ;)

Gość olivka123
To zamaluj oczy i włosy np i wrzuć zdjęcie.

Gość Woj20
No to teraz na pewno nie wrzuce :( Myslalem ze to raczej takie wolne forum, ze ludzie nie siedza tutaj stale jak na takich sformatowanych z loginami. moze za jakis czas zrobie podszyw, ze niby dziewczyna pyta czy taki chlopak jest fajny czy cos nie teges.

Gość big
Nic nie wrzucaj na kafe tutaj pelno swirow jest. Dobrze ci radze chlopie.

Gość olivka123
Ale przecież jak zamalujesz oczy i włosy to nikt cię nie rozpozna.

Gość big
olivka123 to po co to zdjecie wrzucac. Bez sensu.

Gość Woj20
olivka, dobry pomysl! wiem co zrobie! toche to znieksztalci postac rzeczy ale moze coskolwiek mi powie. a masz jakiegos emaila to bym wyslal na poczte.

Gość cyrkowieeec
idz na wesloe miasteczko, do salonu krzywych luster i zrob zjecie odbicia i wrzuc tu

Gość ofermm a
dawaj zdjęcie bo będziesz jeszcze rok tak się namyślał.

Gość Woj20
juz mam zdjecie, takie sobie, jak do paszportu, ale lekko zamaskowane, wszystko widac, tylko kurde nie wiem czy wrzucac czy komus na skrzynke wyslac ale ja jestem zagubiony, czuje sie jak pacjent szpitala dla umyslowo chorych

Gość big
Dajtylo nie zdziw sie jak pozniej ludzie beda je sobie pokazywac i sie nabijac.

Gość Woj20
teraz to juz na pewno nie dam. co za porazka, jedynie na emila

Gość big
Tuatj ciagle ktos pokazuje zdjecia. Nie wiadmo czyje, nie wiadomo czy ta osoba sie na to zgodzila. Ja bym nie pokazal, ale decyzja nalezy do ciebie.

Gość emil a
to daj na mnie

Gość lubie pomarancze____
sluchaj, mozesz wyslac mi zdjecie i szczerze Ci powiem czy cos jest z Toba nie tak, czy jestes przystojny, daje Ci slowo honoru ze nie rozesle dalej, jestem kobieta wiec zrobie to z punktu widzenia kobiety, mozesz zdjecie troche zamaskowac jak chcesz. To bedzie szczera sucha opinia, jesli chcesz wyglosze ja na forum jesli nie to wysle Ci ja na maila, potem zdjecie skasuje.

Gość big
Hee... ludzie nawet maila nie chca podac a co dopiero pokazywac publicznie zdjecie.

Gość lubie pomarancze____
moj mail to zabijam_nude@op.pl

Gość olivka123
Mój e- mail agam.86@o2.pl. Na pewno nie będę się z Ciebie śmiać.