Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana10

pomozcie... co zrobic zeby było juz ok..

Polecane posty

Gość nana10

Witam i od razu dziękuje za jakias pomoc. A wiec niedawno moj chłopak mnie zdradzil.. ale bardzo go kocham i wybaczylam mu to lecz teraz bardzo trudno mi zdobyc jego zaufanie.;( Ciagle sie o to klucimy bo on chce zebym mu ufała powiedzial ze jak dłuzej mam mu nie ufac to woli byc sam. a ja chce byc z nim jestesmy razem 2 lata. Ale jak mu zaufac? co mam zrobic mowie ze potrzebuje czasu a on co chwile mnie sprawdza czy mu ifam opowiada ze pisze do niego jakas dziewczya itp;/;/ to nie kjest mile i wtedy mi przykro i znow klutnia ze nie potrafie zaufac. Jak go przekonac ze chce tego i zeby dal mi czas bez zadnego sprawdzania itp! :(( POMOZCIE PROSZE!

Gość vp.pl
nie czaruj sie..przeciez to wiadomo ze nigdy juz mu nie zaufasz!!! On cie oszukal i oszukiwal bedzie!!!!!!!!!! nawet cie probuje.......ile jestes w stanie zniesc....... daj sobie z nim spokuj.......to i tak nie bedzie juz to co bylo, zawsze bedziesz o tym pamietac, myslec, bedziesz plakac po nocach jak bedziesz sama....... i kiedys..........powiesz sobie ze bylas glupia ze mu ZNOW zaufalas

ale co za gnoj..zawinil i jeszcze smie tak teraz toba pomiatac..powinien podwinac ogon i grzecznie siedziec na dupie!

Gość ja bym dala sobie spokoj
widac od razu ze iobydwoje jestescie mlodzi, i ty jestes raczej naiwna i dajesz soba poiatac a on jest bardzo dziecinny i niewyrozumialy. jak macie sie tak bawic to dajie sobie spokoj.

Gość a dlaczego zaraz
A wiec niedawno moj chłopak mnie zdradzil.. ale bardzo go kocham i wybaczylam mu to lecz teraz bardzo trudno mi zdobyc jego zaufanie.;( Ty masz zdobyc JEGO zaufanie????? Wbyacz, napiszę dosadnie, porąbało cię. :O

Gość nana10
kurde sory , zle napislam trudno mi zaufac o to chodzilo. ale juz powiedzialam co mialam powiedziec zobaczymy jak bedzie sie staral o swa kobiete...

dokladnie jakbym o moim ex czytala. robil to samo, na szczescie zerwal ze mna pozniej i chwala mu za to :) ciezko Ci bedzie, jestes pewna ze nie wyleczysz sie z niego? zwiazek sie buduje na zaufaniu...