Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallutkaaa

kremy na wypryski

Polecane posty

Gość mallutkaaa

Cześć Drogie! Mam straszny problem.. Od czasu, do czasu, pojawiają mi się wypryski. Ostatnio miałam, jakby "podskórnego guzka" (nie wiem jak to inaczej nazwać), którego zaczęłam wyciskać. Lecz zamiast ropy, zaczęła mi lecieć jakaś jakby przezroczysta woda, a potem krew. Teraz mam po tym wieeelki ślad. Czerwona kropa, na której robi mi się strup :/ Czy zostanie mi po tym blizna? ZNACIE JAKIEŚ DOBRE KREMY UŁATWIAJĄCE SZYBKIE GOJENIE? ALBO TAKIE, KTÓRE POMAGAJĄ UNIKNĄĆ BLIZN PO TAKICH WYPRYSKACH? MOŻE MACIE JAKIŚ SPOSÓB, DZIĘKI KTÓREMU MOŻNA POZBYĆ SIĘ TYCH DZIWNYCH WYPRYSKÓW, KROST TAK, ABY NIE ZOSTAŁY PO TYM BLIZNY, PLAMY? LICZĘ KOCHANE NA WASZĄ POMOC!! W SOBOTĘ MAM WAŻNĄ UROCZYSTOŚĆ, NA KTÓREJ NIE MOGĘ POKAZAĆ SIĘ Z TĄ WIELKĄ PLAMĄ NA CZOLE :/

Gość mallutkaaa
jendrusia - nic ciekawszego nie masz do napisania?

Gość mallutkaaa
nie mam żadnej wysypki, jedynie pojedyncze krostki

Gość mallutkaaa
no głównie pod linią włosów i pod grzywką, bo jak wiadomo, skóra tam się bardziej poci i jest podatna na wypryski

Gość mallutkaaa
teraz,to mam tą jedną, którą tak wyciskalam

Gość mallutkaaa
a są może jakieś sposoby na szybsze pozbycie się tych krost??

Gość mallutkaaa
bardzo śmieszne ;) może lepiej odejdź już od komputera, idź się przejść, bo nabawisz się abazji :P i lewatywa już ci nie pomoże ;)

Gość She83
maseczka z drozdzy i mleka jest dobra na wypryski (ok 15 min trzeba ja trzymac a pozniej splukac woda). Jak dla mnie rewelacja

Gość mallutkaaa
She83 już własnie kiedyś słyszałam :) dzięki za przypomnienie :)

W sumie to dobrego kremu na wypryski nie znam, ale za to znam dobrą maść silicosan. Bardzo szybko działa, nie jest droga, można ją dostać praktycznie w każdej aptece bez recepty. Wydaje mi się, że jak ktoś już zastosuje, to się przekona, że naprawdę warto jej używać. Sama stosowałam i naprawdę mi pomogła.

Gość Jowita88
A próbowaliście jakichś tabletek? Ja ostatnio trafiłam na Nonacne i zastanawiam się, czy nie spróbować. Znalazłam opis jego działania no i myślę, że faktycznie to może być to. Maści maściami, ale prócz tego myślę, że warto spróbować walczyć z tym od środka. Na ich stronie (http://nonacne.pl/) można nawet bezpośrednio zamówić produkt

Gość palpik
Jedyne co mi pomogło pośród wielu środków z jakich korzystałam to iqface i wtedy rzeczywiście udało się diametralnie odmienić sytuację. Miałam ropne pryszcze,wyglądało to obrzydliwie, od tamtej pory nic złego się już nie działo, pryszcze nie wracają i zakładam, że tak to już będzie wyglądało.