Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejojeeeee

Dziewczyny czy wasi faceci tez maja wstret do seksu podczas miesiaczki?

Polecane posty

Gość jejojeeeee

moj poprzedni nie mial wcale a terazniejszy takze nie widzial przeszkod ale od jakiegos czasu zaczelo mu to przeszkadzac.Oczywiscie ja nie nalegam bo nie chce zeby sie zmuszal ale jestem ciekawa jak to jest u was?poza tymi dniami jest super:)ale dlaczego nagle zaczelo go to obrzydzac?

Gość gratuluje
Może się nie myjesz w te dni?

Bo na początku można znieść wiele rzeczy , które później zaczynają przeszkadzać... Podobnież kobietom nie przeszkadza na początku, że facet lubi na piwko z kumplami skoczyć :P

Gość jejojeeeee
a moze jakies ciekawsze wypowiedzi niz sfrustrowani malolaci?

Gość kajzerka 999
Mojemu mężowi to nie przeszkadza i uprawiamy seks w czasie miesiączki. Oczywiście nie można sobie pozwolić na jakieś ostre akcje ale jest ok.

Gość oj dziewuchy dziewuchy
to chyba zależy od faceta. Jeden ma opory inny nie. W sumie to jestem kobietą i sama mam jakies tam opory choć nie mówie, że nie robiłam tego podczas miesiączkowania. Generalnie moim facetom to nie przeszkadzało. Jednak to jest mało higieniczne i nie ma co wymagać cudów.

Mi to nie przeszkadza szczególnie, natomiast moja aktualna partnerka sie bardzo wstydzi i z seksu nici.

Gość tiaaaa.....aaa
A mój facet nie ma dla mnie czasu i nie uprawialiśmy seksu od ponad miesiąca, jemu to nie przeszkadza, a ja się chyba też już powoli przyzwyczajam. Żenujące jest to, że wiem, że to jest chore, ale nic z tym nie robię. W sensie nie potrafię go zostawić, bo gadać nie ma o czym, nie przynosi to efektów.

Gość rosesita
a mnie tulko zastanawiają faceci których obrzydza menstruacja, ale w tyłek to pakują chętnie i bez zastanowienia co tam się może kryć ;)

Gość kpina jak 525
ja bym facetowi nie dała podczas okresu. Czuje sie wtedy zawsze źle i chyba bez sexu mozna wytrzymac te pare ni.