Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roislin

Jak mu sie odwdzięczyć? Delikatne triki dla początkującej

Polecane posty

Gość roislin

Kochamy się od niedawna. Dla mnie to pierwszy partner seksualny, więc pomimo wszystkiego, co się nasłuchałam, wszystkich kosmo i innych głupot, ktorych nie lubie ale cośtam się zawsze przy okazji przejrzało, czuje się w tym wszystkim jakby mnie ktoś ubrał w buty do stepowania i kazał stepować ;P. A chodzi o to, ze on w lozku bardzo duzo z siebie daje: jest bardzo czuly, prowadzi bardzo dluga gre wstepna, caly czas dba o to, by było mi dobrze. Jemu też wiem, ze jest dobrze i podoba mi sie tworzenie sobie jego mapy ciała na podstawie wlasnych doswiadczen, ale czasami mam wrazenie, ze pomimo, ze on tego nie oczekuje i nie wymaga powinnam dac mu troche wiecej przyjemnosci, skoro sama jej tyle otrzymuje. On mi nie powie, co, jak, w ktorym miejscu, jakim ruchem... może Wy mi kobitki podpowiecie? :) Jakieś łatwe, przyjemne triki, ktore zawsze działają na waszych facetów, nawet tak proste jak język w uchu, przejechanie w odpowiednim momencie paznokciem po kości ogonowej ;). Bardziej hardcoreowe tez moga byc.. do wszelkich spraw ustnych podchodze na razie powoli i z dystansem, ale zawsze dobrze sie czegos dowiedziec ;)

Gość fgdhfg
zrob mu blowjoba

Przejechanie po kości łonowej? A kto komu to robi?

Gość roislin
ogonowej ;). U niego to bardzo fajnie działa

Ogonowej :D Nie doczytałam :D

:D:D:D Zaczęłamkombinowacz kością łonową :D

Gość roisin
Nie wszyscy faceci lubia o tym gadac, jak go zapytalam to powiedzial ze moze powie mi jak cos bedzie zle dopiero ;P. Mam czasami wrazenie ze wystarcza mu tylko samo to, co daje mi. Zwraca uwage na kazda gesia skorke, skorcz miesni czy dreszcz.. to jest mega romantyczne u twwrdych na codzien facetow ;). No a ja czuje, ze tez moglabym juz cos wiecej z siebie dawac

Gość hbhjb
Jezykiem wzdluz kregoslupa , mocno i energicznie jezykiem po szyj szczegolnie pod uszami.

Gość rznij
rznij

Gość moloko ko ko
to z kręgosłupem fajne