Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekk i rozstanieee

Rzuciłem dziewczynę , bo .........................

Polecane posty

Gość Extensa
pewnhie to prowokacja,bo w głowie mi sie nie miesci jak dwoje ludzi którzy maja zaplanowany ślub,są ze soba tyle lat i nie uprawiaja miłości fizycznej. To straszne i chore...ja kocham mojego narzeczonego całym ciałem i dusza...widocznie to nie była prawdziwa miłośc,bo miłośc to tez pasja i namietnośc.... Jej tego zabrakło...zrozumiałe w tym wieku. Zdrada jest zdrada ale było to do przewidzenia....bo sex to cudowna sprawa :)

Gość bojaźń
będzie jej lepiej bez ciebie, trochę popłacze i jej przejdzie, a potem będzie się cieszyć, że tak się to skończyło

Gość to ja - marek - autor topiku
Jestem Katolikiem i nie mogę uprawiać seksu przed ślubem, gdyż byłby to grzech.

Gość Marekk i rozstanieee
Jem kupę jak szalony :P

Gość uhahahaha
dobre,naprawde dobre...facet w wieku 24lat,bedacy w stałym zwiazku jest prawiczkiem... Ty cioto pierdolona to chyba logiczne ze dziewczyna chciała czegos wiecej niz buziaczek na dobranoc....byłes z nia 4 lata i nic...ciotą jestes jak nic. Uwazam ze na jej szczescie z nia zerwałes...no slub z gejem toż to dopiero trauma ;p

Gość ciekawaawa
w sumie, to śmierdzi prowokacją:/ ale jeżeli przypadkiem nie, to autorze jeszcze raz mówie, nie przejmuj sie, dobrze prawisz:)

Gość do plebsu
czy wy qwa tepi jestescie czy ograniczeni skoro razem zalozyli ze sex dopiero po slubieeeeeee to ich sprawa ona zlamala obietnice i tyle

Gość uhahahaha
a jednak prowokcja,tak ;) ??!!

Gość bo autor to gej
no sorry...............

Prowokacja czy nie, to takie rzeczy się zdarzają. Heh .. ja bym po 4 dniach już bez seksu nie wytrzymywał. Brawo za cierpliwość, za trzymanie ptaszka w klatce. Pewnie jej brakowało seksu. Ale mogła z Tobą pogadać o tym i powiedzieć, że ma jakieś tam potrzeby i jest jej trudno z tym.. Ale takie gdybanie po fakcie nie ma już sensu. Mocny charakter godny szacunku o ile to wszysko nie jest wyssane z palca. Pozdrawiam

Gość bo autor to gej
Rzuciłem dziewczynę , bo .........................jestem gejem i ona nigdy mnie nie pociągała,a teraz mnie dziwi czemu mnie zdradziła z innym przeciez jej dawałem wszystko procz sexu,namietności i poczucia najwiekszej bliskości.

Gość to brzmi nieprawdopodobnie
nie wiem czy prowo czy prawda