Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamciejezu

internet zabija boga i robi z ludzi heretyków

Polecane posty

Gość kochamciejezu
ludzie ja was kocham jak wszystkich innych ludzi i dlatego was prosze opamietajcie sie

Gość z niewierzącymi
Kpina cos tam Czasem wsrod ksiezy znajdzie sie DIABEL!!!by specjalnie LUDZI OMAMIC...to kiepski argument-wjazd na ksiezy!! To czlowiek,a nie BOG!!!

Gość Marcus Fenix
Takkkk oczywiscie ze kochamy naszego kofanego boGA :) Tylko ze jezus to był najwiekszy kurwa alkoholik i propagandysta ...... A i jeszcze wiecie skad sie wziął termin piractwo ( w sensie piractwa komputerowego) ??? Od jezusa bo to on nielegalnie kopiował chleb, wino i ryby........ :)

Gość Ludzie jestescie
beznadziejni!!! POczytajcie sobie ZYWOTY SWIETYCH-ZMIENICIE ZDANIE..Pieklo jest okropne-czytaj -najgorsze cierpienie tutaj razy 100!!!

Gość Ludzie jestescie
Marcus Fenix Jestes totalnym idiota:D

Gość kochamciejezu
poprostu lzy w oczach jak sie to czyta wiara w boga nie moze nie byc polaczona z kosciolem, bo to przez kosciol bóg z nami rozmawia tam sie z nim spotykamy tam przyjmujemy sakramenty i czcimy razem boga jako wspolnota

Gość pachnie mi prowokacja
ale co tam :) to co mnie zawsze odrzucalo od katolikow albo raczej pseudokatolikow to ich brak tolerancji dla wszystkiego co inne... z tego co pamietam z lekcji religii to bog kazal chyba kochac bllizniego..

Gość kpina 525
z niewierzącymi --- ale ja napisałam,ze wierze. Ci księża to taka dygresja:) To w mojej parafii chyba szatan jest od wiekow:):) Jeden ksiądz siedzi za potracenie kobiety po pijanemu(kobieta zginela na miejscu), drugi zostal wydalony w ogole za pedofilie ale go nie posadzili, nastepny debil żebrze ciagle na kościól , ajak mu jaks rodzina nie da kasy, to wyczytuje na mszy po nazwiskach , a sam na kosciele zamontowal nadajniki sieci komorkowej i trzepie kase z tego :) W dzien jeździ trabantem a w nocy Toyota wyjezdza :D Dalszych przykładow nie bede przytaczala:)

Gość kochamciejezu
przeciez ja chce wam pomoc bo was kocham boje sie ze was juz calkowicie szatan zaslepil i tego nie widzicie

Gość ejejejje
Do pachnie mi prowokacja.. To z wypowiedzi ateistow padaja slowa K****,Pie**** i innee....wiec zadstanowmy sie ;)

Gość ejejejje
czesto na ksiezy specjalnie ida ateisci aby osmieszyc kosciol.....zawsze znajdzie sie czarna owca w STADZI..

Gość Marcus Fenix
"przeciez ja chce wam pomoc bo was kocham boje sie ze was juz calkowicie szatan zaslepil i tego nie widzicie" Racja siostro WE LOVE SATAN !!!! Aaaaaaaaaaaaaa SATAN IS BACK...... wychwalaj razem z nami imie pana swego...... chodz razem z nami i podążaj scieżkami mroku z panem naszym kochanym ANTYCHRYSTEM .....

Gość kochamciejezu
ja tylko chce zeby kazdy z was sie zastanowil chociaz przez chwile zeby mlodziez nie odrzucala boga z powodu wstydu przed znajomymi, a ci ktorzy o nim nie zapomnieli jeszcze calkowicie niech sprobuja jeszcze raz . nie wiem dlaczego mnie obrazacie, w kazdym badz razie wiedzcie ze ja nie mam zalu do nikogo, bo wiem ze sie zagubiliscie ale wierze ze sie odnajdziecie i trzymam za was kciuki i pamietajcie ze bog was kocha

Gość Marcus Fenix
kochamciejezu- Milcz ladacznico bo cie spale na stosie i spłoniesz w ogniach piekielnych !!!! ghandiego- "Marcus, Ty wcale nie jesteś normalniejszy od kochamciejezu. " A to nie wiesz ze teraz jest realizowany w psychiatrykach taki program warsztatów dla nas- czubków...... Chodzi o to zebysmy mogli zapoznac sie z nowymi technologiami - miedzy innymi z internetem........

Dajcie sobie spokój, chcecie, żeby szanowała ateistów, to szanujcie katolików. Kobieta powiedziała co miała do powiedzenia. Nie trzeba jej od razu atakować.

Gość uwazasz ze Bog jest taki slaby
ze internet go moze zabic?

tego nie słyszałem ze piractwo uprawiał ale słyszałem ze Niemcy uczyli ze był 1 narodowym socjalista który walczył z żydami