Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja chcę rozwiazac

co to moze byc? nie wiem czy iść do lekarza

Polecane posty

Gość a ja chcę rozwiazac

Od jakiegoś czasu (będzi kilka miesięcy) dopada mnie takie dziwne uczucie, zdarza sie coraz czesciej... Nie wiem jak to opisac, taka jakby ciezkość ciala (szczegolnie nog) i takie odczucie jakby mi krew w zylach gestniala - no nie wiem jak inaczej to opisac, strasznie dziwne to... Nic mnie nie boli, n ie ma zadnych mrowien, ustepuje roznie, zwykle trwa to okolo 15-20 minut. Jestem przy tym taka mega zamulona psychicznie, wrazenie jakby czas lepcial wolniej. Pojawia sie to zazwyczaj po drzemce jak mnie dopadnie (nie zdartza sie raczej rano po przebudzeniu) albo jak sie poloze i np ogladam tv czy czytam.

Gość poznan
ile masz lat?

Gość a ja chcę rozwiazac
w sumie to nie wiem czy to nie jakis objaw zwyklego zmeczenia...ale z drugiej strony nigdy wczesniej sie tak nie czulam, nie robie tez nic takiego co by moglo mnie az tak wykanczac :(

Gość a ja chcę rozwiazac
22 lata a czuje sie wtedy jak 70latka co najmniej :(

Gość poznan
Dziewczyno, idz na basen, do jacuzzi, wyśpij się pożądnie. I to napewo podziała !

Gość to może byććć
nerwica

Gość a ja chcę rozwiazac
ok, sprobuje ograniczyc zle weglowodany i jakis speszyl ruch...zakladajac ze to to to ile mniej wiecej powinnam czekac na poprawe? :) nerwica - mam nadzieje, ze to nie to, choc fakt, mam od jakiegos czasu mnostwo stresu :(

Gość poznan
Zrob sobie kilka dni chilloutu, kup jakies owoce, poloz sie w łóżeczku, wypoczywaj, idz na basen, pusluchaj muzyczki wesolej i wszystko wroci na dobry tor !!

Gość a ja chcę rozwiazac
p[oznan -> dziękuje za radę, jednak nie ma mowy o tym :( zaczelam sesje wlasnie...ale po jak najbardziej :)