Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***mika***

czy kobiecie wypada?

Polecane posty

Gość ***mika***

witam,mam pytanie i proszę o pomoc..... On jest cztery lata starszy, poznaliśmy się w interesach. Za 2 tygodnie jakikolwiek stosunek służbowy przestanie nas łączyć (nie jest moim szefem, pracuje w firmie, kóra współpracowała z moją firmą) Jest człowiekiem wolnym (tzn napewno nie ma żony) W pewnym momencie coś do niego poczułam. Ludzie z pracy mówią, że on do mnie chyba też.... Dla wszystkich jest bardzo służbowy, oficjalny- mnie kilka razy obdarzył pięknym uśmiechem i był bardzo serdeczny przy współpracy, ale w granicach. Wydaje mi się, że kilka razy spojrzał na mnie jakoś inaczej...... Czy wypada mi zaproponować kawę???? Jak męszczyźni odbierają takie propozycje??

Gość ***mika***
przepraszam za błąd ort...

zaproś go na kawę w czasie pracy, nie będzie mógł za wiele pomyśleć, a jak będzie zainteresowany to na pewno pod koniec spotkania zaproponuje kolejne.

Gość ***mika***
właśnie nie chciałabym tego łączyć z pracą....

Gość ***mika***
chodzi o to, że nie mam już możliwości, żeby spotkać się z nim w sprawie służbowej, za 10 dni prawdopodobnie spotkamy się po raz ostatni- boję się, że on nie zaproponuje spotkania (myślę, że jest trochę nieśmiały)

Więc na koniec spotkania strzel tekstem w stylu... czy mimo iż nasza wspólpraca się kończy mozemy się jeszcze spotkać???

Gość ***mika***
tak właśnie planowałam... ale to nie będzie napraszanie?? czy to mnie nie spali w jego oczach??

Jest równouprawnienie. A jak się czegoś chce to trzeba po to sięgnąć. Poza tym jak skonczycie współpracować to nie będziesz go widywała, więc w razie odmowy z jego strony nie będzie problemu.

Gość ***mika***
masz rację ! dziękuję za pomoc

Gość dokłądnieee
jak masz jego telefon to nie czekaj tylko dzwoń dziś albo jutro i zaproś na kawe bo "cie zaintrygował i nie możesz przestać o nim myśleć" :P u mnie podział tekst. do dziś jesteśmy razem :) życze powodzenia, do odważnych świat należy! :)

W dzisiejszych czasach już nie ma rzeczy, których kobietom nie wypada :o

\"Dla wszystkich jest bardzo służbowy, oficjalny- mnie kilka razy obdarzył pięknym uśmiechem i był bardzo serdeczny przy współpracy, ale w granicach. Wydaje mi się, że kilka razy spojrzał na mnie jakoś inaczej\" - i to ma być oznaka jakiegokolwiek zainteresowania jego twoją osobą?? Piszesz jak jakaś siksa- uśmiechnął się, spojrzał inaczej...:O uwierz-jakby chciał to by znalazł sposobność aby się z tobą umówić, nie jest przeciez dzieciakiem , ale dorosły facetem