Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o pomoc...

Spuchniete stopy

Polecane posty

Gość Prosze o pomoc...

Witam. Mam problem, ktory ostatnio spedza mi sen z powiek...Otoz okropnie puchna mi stopy. Mam 27 lat , do niedawna palilam papierosy, ale pol roku temu rzucilam to cholerstwo. Moj siedzacy tryb pacy zapewne w duzej mierze sie do tego przyczynia, ale obserwuje kolezanki, ktore przeciez tyle samo czasu spedzaja siedzac, pala papierosy i rowniez stosuja antykoncepcje hormonalna tak jak ja. Problem nasila sie w okresie letnim. Czy ktoras z Was ma podobny problem i moglaby sie wypowiedziec.? Wiem, ze czas najwyzszy wybrac sie z tym do lekarza, bo to sa moze jakies problemy z krazeniem i nie powinnam tego bagatelizowac, ale jak wiadomo ciagle brakuje czasu... Prosze o odpowiedz i zarazem przepraszam za brak polskich znakow

Gość anglistka33***
ja mam ten sam problem.Puchna mi glownie na wysokosci kostek i tez glownie w okresie letnim

Gość Prosze o pomoc...
Do anglistka33*** ; Czy bylas z tym juz u lekarza moze? Ile masz lat? Napisz cos wiecej..

Gość planować
Wygląda to na problemy z krążeniem. Nie sugeruj się koleżankami, każda z was ma inny organizm.

Gość Prosze o pomoc...
Czyli jednak krazenie.... jak sadzisz czy antykoncepcja hormonalna moze miec wplyw na ten stan rzeczy?

Gość Prosze o pomoc...
Do jakiego lekarza powinnam sie wybrac?

Gość wniosek jest taki...
Najlepiej idź do lekarza. A czy poza tym masz inne objawy?

Gość wniosek jest taki...
Antykoncepcja hormonalna może mieć wpływ na krążenie. Mało tego, jest niewskazana przy problemach z krążeniem. Idź najpierw do lekarza ogólnego. On zleci podstawowe badania.

Gość Prosze o pomoc...
No niestety chyba nie unikne wizyty u lekarza... nie, nie mam innych objawow. Wszystko jest raczej ok, oprocz tych nieszczesnych nog...

Gość anglistka33***
ja dodatkowo mam nadwage,wiec to serio moze byc krazenie.Powinnam isc do lekarza:-/

Gość Prosze o pomoc...
Ja tez mam lekka nadwage i zdaje sobie sprawe, ze to tez mi nie pomaga. Ale te nogi mnie wykoncza, naprawde...Od trzech miesiecy regularnie chodze na basen, myslalam, ze to pomoze. Owszem, w dniu kiedy plywam nozki mam piekne hihihi. Ale na nastepny dzien znow to samo. Jestem zalamana.

Gość uupppppppppppppppp
i co autorko topiku jak woje stopy?