Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saraata

co robi zakochany facet?

Polecane posty

Gość saraata

w jaki sposob okazuje, ze jest zakochany? moj np gtuje dla mnie, przyjezdza do mnie w srodku nocy gdy zle sie poczuje, zapoznal mnie ze swoja rodzina po miesiacu bycia razem, mimo tego, ze mam 4 minutki piechota do domu przyjezdza po mnie po pracy wieczorem mowiac, ze nie chce zebym chodzila sama gdy juz jest ciemno. zanim mnie zaprosil na pierwsza randke przez dwa miesiace opowiadal swoim znajomym o mnie, przychodzi wieczorem i mowi, ze bedzie mnie przytulam dopoki nie zasne:) stara sie spedzac ze mnakazda wolna chwile. a co robia wasi mezczyzni?:)

Gość saraata
zapomniałam dodać, że zawsze zawozi mnie na wylotową drogę z mojego miasta i przywozi z powrotem, zawsze! :D

Gość biedronka sie poleca
moj nic nie robi, bo go nie mam :(

gdzie takiego znalezc i jak, slucham!!!

Gość saraata
biedronka nie doluj sie znajdziesz:) ja mojego spotkalam w pracy. na poczatku nie zwracalismy na siebie zbytnio uwagi, bylismy wzgledem siebie mili, potem zczelismy byc wobec siebie zlosliwi ale tak pozytywnie zlosliwi:) pewnego dnia zapytal o ktorej ide na lunch i od tamtej pory gdy tylko mielismy okazje chodzilismy razem. ale ja bylam przekonana, ze on kogos ma:) w koncu jest najprzystojniejszym facetem w calej firmie:P az pewnego dnia po kilku miesiacach zapytal czy nie mam ochoty wyjsc z nim i jego znajomymi do baru:) od tamtej pory jestesmy nierozlaczni:)

Gość saraata
kazdy jak widac ma swoje sposoby:)

szukam i szukam i znalezc nie moge. czyli lepiej nie szukac i czekac az samo przyjdzie? :(

Gość poduszka w groszki
a ja wlasnie poznalam takiego wydawaloby sie ideala, zabiega o mnie, przysyla kwiaty do domu, troszczy sie, przytula, i wszystko byloby okej tylko wizualnie nie jest jakos w moim typie czy to nigdy nie moze isc wszystko w jednej parze??????:(

Gość Zdzislaw Kowalski
Moj facet mi nie okazuje milosci w ogole i wlasnie z tego powodu chyba z nim zerwe

Gość saraata
biedronka ja powiem Ci tak, ja nie szukalam, od dwoch lat bylam sama i bylo mi z tym dobrze na swoj sposob. mysle, ze wazne jest nastawienie. moj mezczyzna powiedzial mi, ze nie mogl oderwac oczu od mojego usmiechu i, ze pogoda ducha i poczucie humoru sprawily, ze chcial spedzac ze mna jak najwiecej czasu:) moze cos w tym jest?:) poduszka az tak z nim zle? pomysl, ze z dwojga zlego lepiej byc z brzydkim niz ze skurwysynem:) mysle, ze moze isc w parze. a moze poprostu ja mialam farta, nie wiem.

Gość saraata
biedronka ile masz lat?

13

Gość poduszka w groszki
nie no az tak najgorzej nie jest z nim, ale podoba mi sie to jak mnie traktuje, potrafi na mnie patrzec godzinami rano jak spie i glaskac po wlosach mowic jaka jestem piekna nawet z nieswiezym oddechem rozczochranymi wlosami i poranna pryszczata buzia, wczesniej mialam wlasnie przystojnego chama ktory bardzo mnie zranil dlatego moze ten zauroczyl mnie swoim podejsciem , widac ze mu bardzo na mnie zalezy, nie jest brzydki ale poprostu jakos chyba nie w moim typie, nie chcialabym go zranic, i wiem ze to glupie ze ze wzgl na urode mam czasami takie mysli :( jestesmy krotko ze soba narazie, moze z czasem zmieni mi sie gust hahah

Gość poduszka w groszki
co prawda rznie mnie jak suke codziennie ale jest mi z nim dobrze

Gość exexexeeex
biedronka jak masz 13 lat to ty swiadomosci jeszcze nie masz chyba ze kobiety szybciej maja

Gość saraata
poduzka z tego co piszesz facet wydaje sie naprawde bardzo sympatyczny:) zwiazki buduje sie na wielu wartosciach, estetyczne tez sie licza nie ma sie co oszukiwac:) mysle jednak, ze z biegiem czu zupelnie inne wysuwaja sie na czolo i Ty rowniez na swojego faceta spojrzysz przychylniej:)

Gość poduszka w groszki
co ty mnie pouczasz sciero?? gowno o tym wiesz a sie madrzysz strasznie!

Gość saraata
poduszka* przepraszam za literowki klawiatura juz lekko zawodzi:)

Gość poduszka w groszki
saraata dzieki za dobre slowo kobieto a to wyzej to jakies podszywy, tez gore chyba bierze jednak rozsadek bo uroda przemija i zostaje sie to co najwazniejsze :)

Gość saraata
wiem, ze to byl podszyw:) mysle sobie tak, jesli kiedys powiezmy Wasz zwiazek stalby sie bardzo powazny i zalozmy chcielibyscie miec dzieci ladna buzia dziecka na dobrego czlowieka nie wychowa za to dobry charakter jak najbardziej:) zreszta w zwiazku ktos zawze musi byc tym ladniejszym:) w Waszym wypadlo na Ciebie:P

Gość zebate szczescie
moj chlopak nie bardzo okazuje mi, ze jest zakochany:( na poczatku duzo mnie przytulal, mowil, ze jestem ladna, teraz po 5 latach bycia razem juz tak nie robi smutno mi z tego powodu:(

Gość Ju......
Kupuje często kwiaty i fajne prezenty. :)

Gość cavalier
nie bije tak mocno;) moj tez za wiele juz nie robi ale i tak wiem ze mnie kocha:)